Ostalo

Što je s debijem Francisa Ngannoua u PFL-u?: ‘Natjerali su ga da kaže da se želi boriti protiv Renana Ferreire, nije mu sjelo‘

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
PFL mu je dao uvjete kakve je tražio, pustio ga da boksa, tako da bi bilo u redu da im vrati uslugu u ispoštuje ugovor kakvog je potpisao s njima

Još uvijek nema nikakvih informacija o tome kada će Francis Ngannou nastupiti unutar PFL-a, i hoće li uopće. Nakon poraza od Joshue i obiteljske tragedije koju je doživio, nismo puno čuli od samog Francisa, tako da je svima nepoznato koji je sljedeći korak za njega kada je u pitanju borilačka karijera.

Međutim, koliko Francis zaista želi nastupiti u PFL-um ne znamo. Dodatnu sumnju je sinoć bacio i Randy Couture koji je rekao da je PFL natjerao Francisa da kaže da se želi boriti protiv Renana Ferreire:

‘‘Mislim da je Francis zabljesnuo nakon boksa i Furyja i onda je izgubio sljedeći meč. PFL ga je pomalo tjerao da kaže da se želi boriti protiv Renana Ferriere, pobjednika onog meča kada su se borili prvak protiv prvaka. Francis je tada bio odmah pored kaveza i mislim da mu to nije najbolje sjelo‘‘, rekao je Couture za InsideFighting.

‘‘Na kraju dana, ova prilika da bude glavni za PFL Africa njemu znači jako puno. To će ga zadržati u PFL-u. On želi uspostaviti ostavštinu kao jedan od najvećih teškaša u povijesti sporta, a činjenica da je jedan od glavnih ljudi za PFL u Africi mu sigurno daje osjećaj da čini nešto za svoje ljude‘‘, dodao je.

Kada će, i hoće li uopće Francis boriti se u PFL-u protiv Renana Ferreire nam tek ostaje za vidjeti. PFL mu je dao uvjete kakve je tražio, pustio ga da boksa, tako da bi bilo u redu da im vrati uslugu u ispoštuje ugovor kakvog je potpisao s njima.

Linker
02. rujan 2024 23:47