UFC

‘Stipe je prije meča s Jonesom učinio sve ono što treba. Doći će tamo i odnijeti tu pobjedu, spreman je za to‘

Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nadamo se samo kako će Jones ovoga puta biti u potpunosti zdrav i da nikakvih otkazivanja neće biti jer bi to bila ogromna šteta kako za Stipu, tako i za nas fanove

Najavio je Jon Jones nedavno meč protiv Stipe Miočića u Madison Square Gardenu u jedanaestom mjesecu ove godine, no još uvijek čekamo da UFC to i službeno potvrdi. Bilo bi to točno godinu dana od kada su se originalno trebali susresti, odnosno na UFC 295 priredbi u istom mjesecu lani.

Nerijetko Sitpe počasti fanove snimkama s treninga na kojima uistinu izgleda odlično, a izgleda i kao da je konačno podignuo kilažu. Chael Sonnen smatra da je to pametan potez koji bi mu mogao donijeti pobjedu protiv Jonesa:

‘‘Ako Stipe tamo uistinu dođe sa 114 kilograma, tada govorimo o nečemu puno drugačijem. Prvi puta kada se borio s tobom (govorio je Cormieru, op.a.), tada je imao oko 110, a drugi put u borbi s tobom je imao oko 105. Međutim, nakon poraza od Ngannoua je očekivao trilogiju te je bio svjestan da mora doći veći ukoliko želi šansu‘‘, rekao je Sonnen u ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ podcastu.

‘‘Stipe je učinio upravo ono što treba. Dodao je pravu količinu mase i to će značajno promijeniti percepciju snage i mogućnosti da ga sruši. Stipe će se pojaviti u Madison Square Gardenu i on je spreman odnijeti tu pobjedu‘‘, pojasnio je.

Još uvijek čekamo službenu potvrdu UFC-a da će se meč održati navedenog datuma, no, ako Cormier i Sonnen o tome govore, vjerojatno nećemo dugo čekati. Nadamo se samo kako će Jones ovoga puta biti u potpunosti zdrav i da nikakvih otkazivanja neće biti jer bi to bila ogromna šteta kako za Stipu, tako i za nas fanove.

Linker
31. kolovoz 2024 11:25