UFC

Alistair Overeem: ‘Jones se ne treba boriti protiv Stipe. Stipe se ne bori već dugo godina, a Jones se bori‘

Stipe Miočić, Alistair Overeem

 Screenshot (youtube, Jaxxon Podcast), Mike Lawrie/Getty Images/Profimedia
Jones se u posljednje četiri godine borio samo jednom, i to protiv Ciryla Ganea kada je ovaj pao bez ispaljenog metka

Stipe, Jones, Aspinall, Pereira… Sve su to imena koja se u posljednje vrijeme povezuju s titulom prvaka u teškoj kategoriji. Iako bi meč između Miočića i Jonesa trebao biti ugovoren, mnogi gotovo svakodnevno predlažu nekog drugog od gore navedenih imena kao Jonesove iduće protivnike.

Upravo to učinila je neki dan i legenda borilačkog sporta, Alistair Overeem. Overeem je gostovao u JAXXON podcastu kod ‘Rampagea‘ Jacksona, a govorio je o tome da bi Tom Aspinall trebao biti Jonesov idući protivnik:

‘‘Aspinall je taj koji bi se trebao boriti protiv Jona Jonesa. Stipe se nije borio mnogo godina u ovom trenutku. Malo je nejasno kako je sve to prošlo, zar ne? Tko bi pobijedio u meču između Jonesa i Aspinalla? Mislim da bi Jon. Također, Jones protiv Ngannoua bi također bilo zanimljivo‘‘, započeo je Overeem, pa nastavio:

‘‘Stipe se predugo nije borio. Ne znam što je u međuvremenu radio, ako je imao kampove, sigurno je napredovao. Ako nije radio to, onda je radio nešto drugo. U redu, možda ima fokus i sve, ali ne bori se. S druge strane, Jones se bori. Ne puno, ali se bori.‘‘

Jones se u posljednje četiri godine borio samo jednom, i to protiv Ciryla Ganea kada je ovaj pao bez ispaljenog metka. Borba protiv Miočića je više od borbe za samu titulu jer obojica imaju bogate ostavštine, te koliko god Aspinall bio dobar, još uvijek ne nosi tu težinu sa sobom. Njegovo vrijeme dolazi i sigurno će se u budućnosti boriti za titulu, no neka prvo Mioćić i Jones riješe svoje.

Linker
30. kolovoz 2024 10:58