Ostalo

Thiago Santos prozvao Jakea Paula: ‘Zafrkavaš se sa hrvačima i starcima, bori se s pravim protivnikom‘

Paul i Santos

 Bjpenn
Santos je nedavno potpisao za PFL tako da nije jasno otkud ova prozivka

Bivši izazivač u poluteškoj kategoriji Thiago Santos nedavno je napustio UFC i potpisao za PFL, ali datum i protivnik za njegov debi još uvijek nisu otkriveni. Nakon što je tehničkim nokautom izgubio od Jamahala Hilla bilo je jasno da Santos više nema što tražiti u vrhu poluteške kategorije, tako da se odlučio za PFL.

Što se tiče Santosove UFC karijere, u posljednje tri godine odradio je šest borbi gdje je nakupio čak pet poraza, a pobijedio je jedino Johnnyja Walkera prošle godine. Osim toga gubio je od Jonesa, Teixeire, Rakića, Ankalaeva i Hilla, tako da se potpis za PFL činio kao logičan izbor.

No, Santos je sinoć na svom Twitter profilu prozvao Jakea Paula:

‘‘Hej Jake Paul, zafrkavaš se u boksu sa hrvačima i starcima. Kako bi bilo da se boriš sa pravim protivnikom?‘‘, napisao je Santos.

Iako se ne zna od kud sad to, izgleda da i Santos želi ‘‘komad kolača‘‘ i relativno brzo doći do veće količine novca. Red za borbu protiv Paula je dosta dugačak i vjerojatno nije izgledno da će do ove borbe uistinu doći.

Kao što smo već i prenosili, Santos je potpisao za PFL te se čeka da se odredi datum i protivnik, a dok se to ne dogodi izgleda da se Santos sam ‘‘bacio‘‘ u pronalazak drugih mečeva.

Linker
26. travanj 2024 19:16