Ostalo

Tito Ortiz proteklog tjedna bio je žrtva provale u kuću, a Sonnen poručio: ‘Ostavili su mu 20 dolara‘

Tito Ortiz i Chael Sonnen

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Chael Sonnen nasmijao je svoje pratitelje humorističnim osvrtom

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije, Tito Ortiz, proteklog petka opljačkan je. Zasad nepoznati počinitelji provalili su u njegov dom u Kaliforniji.

Ortiz u tom trenutku nije bio kući, a prema navodima TMZ-a, trenutno nije poznato što je otuđeno iz Ortizova doma i koliko šteta je počinjena.

Huntington Beach točno je mjesto radnje, a radi se o mjestu u kojem je Tito ujedno i odrastao, a dobar dio karijere natjecao se pod nadimkom ''The Huntington Beach Bad Boy''.

Naravno da se nije dobro naslađivati s tuđom nesrećom, ali Chael Sonnen jednostavno nije mogao propustiti priliku za podbosti svog velikog rivala. ''Gangster'' je putem Twittera podijelio TMZ-ovu vijest o provali u Ortizov dom, a pritom je napisao.

''Lopovi su provalili u kuću Tita Ortiza, nisu pronašli ništa vrijedno, a zatim su ostavili 20 dolara i nekoliko srećki.'', Sonnenov je šaljivi osvrt na tu situaciju.

Ortiz i Sonnen obračunali su se unutar kaveza još 2017. godine. Bellator je organizirao taj meč, a Tito Ortiz slavio je ''submissionom'' u prvoj rundi.

Puno ''trash talka'' i animoziteta bilo je između ove dvojice boraca, a konferencije za medije privlačile su mnogo pažnje. Sonnen je na koncu pružio jedan od lošijih nastupa u svojoj karijeri, dok je Ortiz upisao još dvije MMA pobjede nakon toga (Chuck Liddell i Alberto Del Rio), a od kraja 2019. godine nismo ga gledali u MMA meču.

Odradio je Tito boksački nastup u devetom mjesecu prošle godine, ali Anderson Silva doslovno se poigrao s njim i nokautirao ga je nakon 82 sekunde dvoboja.

Linker
20. travanj 2024 04:05