Ostalo

Tommy Fury o nastavku karijere: ‘Dosta mi je ovih YouTubera, idem svojim putem, čekaju me novi izazovi!‘

Tommy Fury (lijevo) i KSI (desno)

 WILL MATTHEWS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Will Matthews/pa Images/profimedia
‘Ja sam vladar ‘crossover‘ boksa!‘

Nevjerojatan ‘‘cirkus‘‘ sinoć smo gledali na eventu Misfits Boxinga u suradnji s DAZN-om. Mnoštvo katastrofalnih boksačkih mečeva odrađeno je na eventu u Manchesteru. "Zlatnu malinu" ponijeli su Logan Paul i zaslužan za takav rasplet, Dillon Danis, ali ona druga najiščekivanija borba izazvala je podosta kontroverzi.

Nakon neviđene sramote Danisa, došao je red i na glavnu borbu večeri Misfits Boxing priredbe. Tommy Fury obećao je da će zaustaviti YouTube boks, a protivnik mu je sada bio KSI. Već u drugoj rundi Furyju je oduzet bod zbog udaraca u potiljak, što je po automatizmu definiralo taktiku KSI-ja: izbjegavati borbu i tražiti klinč.

Tako je i bilo do kraja meča te je popularni YouTuber očekivao da će dobiti meč sudačkom odlukom upravo zbog tog izgubljenog boda, ali odlučeno je drugačije: Fury je slavio većinskom odlukom, što je izazvalo podosta kontroverzi, a KSI je uporno tvrdio da je to krađa, ali to mu ne pomaže jer je priči kraj i činjenično je da je izgubio.

Nakon borbe je istaknuo da želi revanš, no čini se da, barem u ovom trenutku, ništa od toga. Fury je inzistirao da je spreman ostaviti ‘crossover‘ boks iza sebe nakon što je rekao KSI-ju da se više neće boriti protiv njega.

"On ide svojim putem, ja idem svojim. Završio sam sa svime, dosta mi je ovih p*******a! Čekaju me novi izazovi", kazao je.

Nije jasno je li mislio da je u potpunosti gotov s ovakvim mečevima jer je kasnije bacio "patku" da bi pod strogo određenim uvjetima i odradio revanš. Jedna stvar je ipak sigurna: njegova izvedba ne priliči profesionalnom boksaču.

Linker
04. svibanj 2024 01:46