Ostalo

Tommy Fury se raduje revanšu s Paulom: ‘Osjetio sam da ga mogu završiti, u revanšu ću i uspjeti‘

 Jake Paul vs. Tommy Fury 

 AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Iako nije poznato hoće li se i kada revanš održati, gotovo je sigurno da će Jake željeti osvetiti poraz od Furyja mlađeg

Protekle nedjelje Tommy Fury je nanio prvi poraz u borilačkoj karijeri popularnom Jakeu Paulu, a s obzirom na razinu na kojoj boksaju, pružili su jako dobar meč. Pobjedu je podijeljenom sudačkom odlukom odnio Fury, iako se mnogi slažu kako je bio puno konkretniji i da je čisto pobijedio.

Jake je u intervjuu nakon meča rekao kako nije imao dobar kamp jer je dvaput bio bolestan, a još je i ozlijedio ruku te nije mogao biti na svojih sto posto. Vjerojatno će aktivirati i klauzulu o revanšu iz potpisanog ugovora, a Tommy je na press konferenciji nakon borbe rekao kako nema ništa protiv:

‘‘Na kraju dana je bio sličan onome što sam gledao na snimkama prije. Uistinu nije učinio puno, ali to je sve što on ima. Nemojte zaboraviti da ja imam tek 23 godine, a teret cijelog svijeta je noćas bio na mojim leđima. Moja supruga je rodila prije tri tjedna, puno toga se dogodilo i ja sam samo sretan što sam mogao doći sa svojim timom, tatom i svima ostalima i otići s pobjedom, s pojasom‘‘, rekao je Tommy.

‘‘Čujte, ne smije se ništa oduzeti od Jakea Paula. Stari, on ima jako dobru igru. Siguran sam da ukoliko se opet sastanemo u budućnosti, doći ću do finiša. Osjećam da sam ga mogao, da sam ga malo više pritisnuo, i završiti. Dijelio sam ring s njim jednom, tako da sam siguran da ću ga sljedeći put završiti‘‘, dodao je.

Kada će se revanš održati, za sada nije poznato. Treba imati na umu i da je Jake potpisao za PFL i da je krenuo s MMA treninzima, no gotovo je sigurno da će htjeti osvetiti ovaj poraz.

Linker
25. travanj 2024 19:35