Ostalo

Tyson Fury odgovorio na Ngannouve prozivke: Predložio meč u kavezu s malim rukavicama

Fury i Ngannou

 Screenshot (youtube, Francis Ngannou, High Performance)
Nije tajna da je Fury Ngannouva najveća želja, no taj meč je pod velikim upitnikom jer je u pregovorima borba između Furyja i Usyka

Tyson Fury je meč iz snova za bivšeg UFC prvaka Francisa Ngannoua. Još dok je bio dio najjače organizacije je konstantno govorio o tom meču, no ugovorne obaveze mu nisu dopuštale takve izlete. Sada kada više nema nikakvih obaveza prema UFC-u može tražiti takve mečeve, a sigurno ima posla za njega.

No, Furyja će u skorije vrijeme teško dobiti. Dogovor meča za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji protiv Usyka je pitanje dana, a ugovor će sigurno sadržavati klauzulu o revanšu. No, sigurno su Ngannou i njegov tim toga svjesni i vjerojatno imaju neku alternativu ukoliko se Fury ne uspije dogovriti.

Bez obzira na to, Tyson Fury je odgovorio na Francisove prozivke, a predložio je sljedeće:

‘‘Francis Ngannou, znam da više nisi pod ugovorom s UFC-om. Želiš li zaraditi nešto pravog novca? Dođi kod ‘Kralja Cigana‘ da odradimo veliku, veliku borbu za najstrašnijeg tipa na planeti. Začinimo to malo. Borit ćemo se u kavezu, s malim rukavicama i po boks pravilima. Sudac neka nam bude Mike Tyson. Jesam li uspio ovo prodati cijelom svijetu?‘‘, rekao je Fury za Radio Rahim.

‘‘Ukoliko se ne potpiše ugovor s Usykom za boksački meč stoljeća, radit ćemo meč s Ngannouom. Može Vegas, može Wembley. Tko zna, no saznat ćemo sve uskoro‘‘, dodao je Fury.

Ukoliko priča s Furyjem i propadne, Ngannou već ima nekoliko ponuda od raznih organizacija. Dillian Whyte mu je neki dan također dao zanimljivu ponudu, a to je da se bore dva puta – jednom u boksu, a drugi puta u MMA-u. Što će od svega toga biti, uskoro ćemo saznati.

Linker
17. travanj 2024 04:59