Ostalo

(VIDEO) Anderson u manje od minute završio Badera, u finalu turnira ga čeka također uvjerljivi Nemkov

Corey Anderson vs Ryan Bader
 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Poznati su finalisti velikog Bellatorovog Grand Prix turnira poluteške kategorije

Nakon što je završena Bellator 268 priredba poznati su finalisti vrlo jakog i uzbudljivog Grand Prixa poluteške kategorije druge najveće svjetske MMA promocije.

Corey Anderson potvrdio je da su "bookmakeri" bili u pravu kad su ga postavili ga znatno izraženog favorita u borbi protiv bivšeg Bellatorovog prvaka poluteške i aktualnog prvaka teške kategorije, Ryana Badera. Za potvrdu toga trebalo mu je tek 50-ak sekundi. Zapravo, pola minute, budući da je nakon toliko vremena njihove borbe Badera pogodio udarcem nakon kojeg je sve dalje bilo formalnost. Dakle, borba se nije stigla niti rasplamsati, već je bilo gotovo. Anderson uistinu izgleda sve bolje, a čini se kako je i njegov odlazak u Bellator bio pravi potez. Sad je samo jednu pobjedu udaljen od velike premije.

U finalu Grand Prix Andersona će podosta očekivano čekati prvak Vadim Nemkov. Julius Anglickas pružio mu je možda i jači otpor nego što se očekivalo, ali potvrdio je Rus zašto je prvak. Othrvao se svim problemima te borbu završio prekidom u četvrtoj rundi, nakon što je uspio zatvoriti kimuru.

Bellatorova 268. priredba donijela je i vrlo zanimljiv te uzbudljiv dvoboj dva dokazana borca lake kategorije u kojem je bivši Bellatorov prvak savladao bivšeg UFC-ovog. Riječ je o Brentu Primusu koji je zasluženo odnio prednost sudačkom odlukom nakon tri runde borbe protiv Bensona Hendersona.

U sjeni Grand Prix polufinala dogodila se i borba koja je otvorila glavni program ove priredbe. Henry Corrales jednoglasnom je odlukom bio bolji od Vladyslava Parubchenka.

Linker
26. travanj 2024 16:25