Ostalo

(VIDEO) Ben Rothwell nokautirao protivnika za samo 19 sekundi u BKFC debiju

Rothwell BKFC

 Screenshot (twitter, Mma Mania)
Rekao da ga se drugi teškaši moraju paziti

Krajem prošle godine veteran Ben Rothwell odradio je svoj posljednji UFC nastup kojeg je izgubio, a ugovor sa najjačom promocijom nije produžio. Nakon duge karijere i 53 profesionalne MMA borbe, Rothwell je odlučio okušati se i u boksu bez rukavica.

Noćas je Rothwell imao svoj debi na BKFC priredbi, a protivnik mu je bio Bobo O‘Bannon te možemo reći da se vrlo loše proveo protiv UFC-ovog veterana. Samo 19 sekundi bilo je potrebno Rothwellu da nokautira O‘Bannona, a upravo takav ishod je i najavljivao prije borbe.

Odmah nakon što se zvono oglasilo, Rothwell je nasrnuo na protivnika te ga pogađao snažnim kombinacijama. Pokušao je O‘Bannon odmah vratiti Rothwellu što se pokazalo kao jako loša odluka. Rothwell ga je prvo načeo desnim krošeom da bi ga aperkatom poslao na pod, a nije se uspio ustati na brojanje suca.

Nakon pobjede Rothwell je poslao poruku cijeloj teškoj kategoriji da ga se paze, a to je rekao i prije ove pobjede. Za sada se ne zna Rothwellov sljedeći protivnik u BKFC-u, a s obzirom da nije primio veliku štetu, ne bi čudilo da ga uskoro opet gledamo u BKFC-ovom borilištu.

Rothwell je u svojoj dugoj MMA karijeri ostvario 39 pobjeda i 14 pobjeda, a 2016. godine je prodvodio UFC-ovu priredbu u Zagrebu borbom protiv Juniora dos Santosa.

Video sinoćnjeg debija i nokauta možete pogledati ispod:

Linker
26. travanj 2024 13:39