Ostalo

(VIDEO) Bivši UFC-ov prvak sudjelovao u kaosu u Rusiji: Sukobio se s domaćim borcem, letjele fotelje i mikrofoni!

Cody Garbrandt (lijevo) i Bibert Tumenov (desno)

 Screenshot/Twitter
Cody Garbrandt u Krasnodaru se sukobio s ruskim borcem Bibertom Tumenovim

Codyju Garbrandtu, kao što je poznato, obračuni izvan oktogona nisu strani. Sukobljavao se "No Love", među ostalima, s TJ Dillashawom, Seanom O‘Malleyjem, Conorom McGregorom, a "zakačio" se i s Petrom Yanom u "backstageu" UFC 245 priredbe. Sada je bivši prvak UFC-ove bantam kategorije otišao i korak dalje te sudjelovao u incidentu izvan Sjedinjenih Američkih Država.

Garbrant se, naime, trenutno nalazi u Rusiji s ciljem da podrži svog timskog kolegu Lancea Palmera u njegovom predstoječem meču. Bivši prvak PFL-a u perolakoj kategoriji ove će subote u ruskom Krasnodaru odmjeriti snage s Bibertom Tumenovim u glavnoj borbi večeri ACA 162 priredbe, a tim povodom organiziran je i podcast kojem su sudjelovali svi navedeni akteri.

Od samog početka podcasta vladale su visoke tenzije između Garbrandta i Tumenova, a situacija je eskalirala nakon što je ruski borac, nezadovoljan Codyjevim izjavama, naprasno ustao u želji da se obračuna s njim, a 32-godišnji Amerikanac je spremno prihvatio bačenu rukavicu i pokušao nasrnuti na Tumenova. Ostatak okupljene ekipe zadržavao je dvojicu razjarenih boraca kako se ne bi dohvatili, tako da je sve ostalo na međusobnim prozivkama, uvredama i psovkama, a u metežu koji je nastao letjele su fotelje i mikrofoni. Kako je cijela situacija izgledala možete pogledati u videu koji slijedi.

Je li cijela situacija inscenirana ili su stvari doista izmaknule kontroli na licu mjesta - ostavljamo vama na prosudbu.

Linker
27. travanj 2024 03:58