Ostalo

(VIDEO) Ukrajinski MMA borac ostao bez Mercedesa usred bijelog dana: Navodno je ranjen pokušavajući zaustaviti krađu

Egor Kostyuchenko (lijevo) | trenutak krađe njegovog automobila (desno)

 Screenshot (instagram, Egor Kostyuchenko | Sean Brady)
Egor Kostyuchenko neće po dobrome pamtiti ono što mu se jučer dogodilo u Philadelphiji

Philadelphia možda ne spada među one najopasnije gradove u Sjedinjenim Američkim Državama, ali definitivno se radi o vrlo opasnom gradu koji svake godine bilježi iznadprosječnu stopu kriminala.

Koliko je Philadelphia ponekad opasan grad, na svojoj koži osjetio je profesionalni ukrajinski MMA borac Egor Kostyuchenko. 25-godišnji Ukrajinac živi u Philadelphiji i trenira s nekoliko istaknutih UFC-ovih boraca kao što su Sean Brady, Andre Petroski, Joe Pyfer i Jeremiah Wells.

Upravo Sean Brady na svom Instagram profilu podijelio je nezgodu koja je zadesila mladog ukrajinskog borca. Brady je objavio video na kojem možete vidjeti kako Kostyuchenko usred dana ostaje bez svog Mercedes Benza.

‘‘Jedan od mojih glavnih trening partnera postao je žrtvom krađe automobila i pritom je upucan. Sve se odvilo jučer dok je dostavljao Uber Eats. Ovaj dečko ima 24 godine (25, op.a.), 4-0 ‘score‘ i jako naporno radi da ostvari svoje snove. Užasno je što mu se nešto ovakvo dogodilo ovdje u SAD-u. Organizirat ćemo ‘GoFundMe‘ akciju kako bismo mu pomogli da vrati sve ono bez čega je ostao u tom automobilu.‘‘, poručio je Brady.

Mnogi Bradyjevi pratitelji ostali su šokirani viđenim, a UFC-ov komentator Jon Anik rekao je Bradyju da ga obavijesti kako može pomoći mladom borcu. Među onima koji nisu iznenađeni našli su se stanovnici Philadelphije.

‘‘Morat će prihvatiti ovaj poraz kao i svi ostali koji živimo ovdje.‘‘, jedan je od komentara.

‘‘Zbog ovakvih sranja sam preselio iz Philadelphije. Porast kriminala i manjak policijskih službenika jednostavno nije vrijedan života tamo.‘‘, još je jedan od negativnih komentara na račun Philadelphije.

Mnogi se slažu da se Ukrajinac mora pomiriti s činjenicom da taj automobil nikada neće biti pronađen i vraćen u njegovo vlasništvo, jer takve stvari jednostavno se događaju u Philadelphiji.

Inače, Sean Brady u svojoj objavi spomenuo je kako je njegov prijatelj čak i upucan dok je pokušavao zaustaviti lopove tijekom pokušaja krađe automobila. Na snimci je teško razaznati točno taj trenutak, kao i dio tijela u koji je Egor Kostyuchenko upucan. Dobra je vijest da njegov život nije ugrožen, a Ukrajinac se također oglasio putem Instagrama.

‘‘Samo sam pokušavao napredovati svakog dana. Trenirao sam, odrađivao sam svoj posao i konstantno sam se vraćao u dvoranu. Ovo što mi se dogodilo, neće me slomiti. Hvala mom timu jer ste se pojavili u mom životu i činite ga boljim.‘‘, poručio je Egor Kostyuchenko.

image

Instagram story Egora Kostyuchenka

Instagram (egor Kostyuchenko)

Ukrajinac je inače borac koji dosad nije nastupao pod okriljem većih organizacija i tek je počeo graditi svoju karijeru. Kostyuchenko je upisao četiri pobjeda u prva četiri nastupa, a nadamo se da ga ovaj slučaj neće pretjerano uzdrmati i da će uspješno nastaviti graditi svoju obećavajuću karijeru.

Linker
02. svibanj 2024 09:44