Ostalo

(VIDEO) Borac upisao pobjedu prekidom, napao suca Goddarda pa završio diskvalificiran

Marc Goddard i Ahmad Al Darmaki
 screenshot
Rijetko viđena situacija dolazi nam s UAE Warriors 12 priredbe, a glavni akteri su MMA borac i sudac

U Abu Dhabiju je jučer održana UAE Warriors 12 priredba, a jedna borba s njenog programa iznenađujuće je dobila mjesto u svim relevantnim MMA medijima. To nažalost nije bilo zbog neke spektakularne izvedbe, efektnog nokauta ili prekrasno odrađene poluge. Bilo je to zbog nevjerojatnog i rijetko viđenog ponašanja borca Ahmada Al Darmakija, koji je na račun njega uspio ostati bez netom ostvarene pobjede gušenje.

Naime, Al Darmaki se borio protiv Bogdana Kirilenka i sve je odradio sjajno. Već u prvoj rundi uspio je doći do leđa, a onda i zatvoriti gušenje, nakon čega je njegov protivnik tapkao. Odmah je to primijetio sudac i to je jedan od najboljih na svijetu, Marc Goddard. Uskočio je prekinuti borbu, no borac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nije odmah pustio svoj zahvat. Goddard je morao upotrijebiti dodatnu silu da bi borce razdvojio, nakon čega je još odlučio održati kratku lekciju pobjedniku borbe.

Umjesto da se ispričao i krenuo slaviti pobjedu, Al Darmaki je krenuo u fizički obračun s Goddardom. Krupniji i snažniji sudac ipak se obranio od nekoliko napada, prije nego su razdvojeni, nakon čega je borac odlučio napraviti ono što je odmah trebao, slaviti. Ovako mu slavlje nije dugo trajalo, budući da ga je Goddard odmah nakon toga diskvalificirao i pobjedu dodijelio ugušenom borcu.

Ispod teksta možete vidjeti kako je to sve izgledalo i uvjeriti se kako na račun vlastite gluposti netko može ostati bez pobjede za koju je dugo radio u dvorani i plod čega je pokazao u borilištu.

Linker
20. travanj 2024 03:34