Ostalo

(VIDEO) Chimaev i obitelj Kadyrov zajedno trenirali i sparirali: Sinovi čečenskog vođe dobro su parirali

Ramzan Kadyrov i Khamzat Chimaev

 Screenshot (instagram, Ya_pomoshnik_kra_95)
Ponajbolji velteraš svijeta trenutno se intenzivno druži s ozloglašenim čečenskim diktatorom

Iako dugi niz godina živi u Švedskoj, Khamzat Chimaev jako je povezan sa svojom Čečenijom i ponosi se svojom ''rodnom grudom''. Kako je njegova popularnost rapidno skočila u svijetu borilačkih sportova, tako je i čečenski lider Ramzan Kadyrov sve više potencirao dobre odnose s Khamzatom.

Chimaev je sada jedan od miljenika ozloglašenog Kadyrova, a mnogi MMA fanovi osuđuju Khamzata zbog povezivanja s Kadryovim. Radi se o čečenskom vođi koji je zapravo diktator i uz njegovo ime vežu se mnoga nedjela.

Neki ipak brane Chimaeva objašnjenjem kako jednostavno nije pametno ljutiti diktatora poput Kadyrova, posebice u situacijama kad imate obitelj i rodbinu koji žive unutar čečenskih granica.

Koji su točni razlozi i što se krije iza prijateljstva između Chimaeva i Kadyrova, možemo samo nagađati. Činjenica je kako na društvenim mrežama često možemo gledati njihove zajedničke fotografije i snimke s druženja.

Jedna od najnovijih snimki koju je Kadyrov objavio na svojim društvenim mrežama, jeste trening koji su on i njegovi sinovi odradili u društvu Khamzata Chimaeva. Ponajbolji UFC-ov borac sparirao je s njegovim sinovima i čečenskim vođom, a Kadyrov je između ostalog napisao.

''Unatoč strašnom i eminentnom protivniku, dečki nisu bili inferiorni Khamzatu kad su u pitanju vještine. Kao što dolikuje borcima, analizirali su kretnje i slabosti svog protivnika, a nakon toga su uspostavili svoje kontranapade. Na kraju treninga, nisam odolio želji da testiram svoju snagu u prijateljskom dvoboju s našim dragom bratom.''

Sinovi Ramzana Kadyrova uistinu jesu imali uspjeha tijekom videa, ali dojam je kako Chimaev jednostavno nije odrađivao ovaj trening punom snagom, nego je podizao ego svome lideru i njegovim sinovima.

''Iako je svjetski poznata osoba i uspješan sportaš, Khamzat ne zaboravlja biti skroman. To je pravi čečenski duh!'', dodao je Kadyrov u duljem tekstu koji je priložio uz snimku s treninga.

Linker
16. svibanj 2024 19:49