Ostalo

(VIDEO) Claressa Shields u kavezu Jacksonove dvorane s Jonom Jonesom

Claressa Shields i Jon Jones
 screenshot/Instagram
Svakim danom sve je više dokaza MMA napretka boksačke prvakinje Claresse Shields

Najuspješnija svjetska boksačica u ovom trenutku, Claressa Shields, nedavno je pokrenula svoju MMA karijeru, potpisivanjem ugovora s Professional Fighters League promocijom. Ona ipak neće biti dio njihovog turnira u 2021. godini, nego bi na priredbama trebala nastupati u dodatnim borbama, a također će ostati aktivna u boksu, gdje je trenutno vlasnica sva četiri elitna pojasa srednje kategorije te WBC i WBO pojaseve polusrednje.

Trenutno se nalazi u ozbiljnom MMA treningu, kojim bi se trebala pripremiti za debi, a kao dvoranu u kojoj će brusiti vještine je odabrala onu Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna u Albuquerqueu. S njenih treninga neke su snimke već objavljene, na kojima smo mogli zaključiti kako radi na udarcima nogama. No, sad su se pojavile još neke, mnogima još zanimljivije.

Od samog dolaska Claresse u dvoranu, interes za rad s njom pokazao je Jon Jones, a sad imamo priliku vidjeti prvi video materijal, putem kojeg možemo zaključiti što ju to najbolji pound-for-pound borac svijeta pokušava naučiti.

Jones je izrazio zadovoljstvo njenim dosadašnjim napretkom te će nastaviti raditi s njom sve dok ona bude u dvorani. Što se tiče njegove karijere, Jones trenutno radi na tome da svoje tijelo što bolje prilagoditi teškoj kategoriji, u kojoj će nastaviti MMA karijeru.

Claressa je zadovoljna i što ima priliku raditi s Holly Holm. Kako je Holm bivša boksačka prvakinja svijeta, koja je nakon toga uspjela postati jedna od najboljih i najuspješnijih MMA borkinja, sigurno ima puno toga pametnog za savjetovati svojoj 25-godišnjoj kolegici.

Linker
14. travanj 2024 22:29