Ostalo

(VIDEO) Conor McGregor sukobio se sa svjetski poznatim reperom na MTV-jevoj ceremoniji

Conor McGregor i Machine Gun Kelly
 Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC-ova zvijezda Irac Conor McGregor trenutno se oporavlja od teške ozljede noge

Sinoć je u režiji MTV-a održana ceremonija dodjele glazbenih nagrada. Priredba se održala u New Yorku, a sudjelovala su brojna poznata lica iz raznoraznih područja djelovanja. Tako se među uzvanicima pronašla i jedna od najvećih zvijezda UFC-a, Conor McGregor. Irac je poznat po brojnim ekscesima tokom svoje karijere, a puno drukčije nije bilo niti ovaj puta.

Naime, pojavile su se brojne snimke i fotografije koje prikazuju sukob Conora McGregora i globalno poznatog repera Machine Gun Kellyja (pravo ime: Colson Baker). Osiguranje je moralo razdvajati dvojicu aktera te su oni ujedno i najzaslužniji što cjelokupna situacija nije još jače eskalirala.

Prema izvještaju TMZ-a, do sukoba je navodno došlo nakon što je McGregor zatražio Kellyja da se zajedno fotografiraju. Reper je odbio njegov zahtjev i došlo je do eskalacije. Kelly je navodno odgurnuo Conora koji se oporavlja od teškog prijeloma noge koji je zadobio u srpnju protiv Dustina Poiriera. McGregor je posrnuo nakon što je odgurnut te je prosuo piće po sebi. Ubrzo nakon toga, ''Notorious'' je bacio svoje piće prema Kellyju, a tu je osiguranje moralo pojačati svoju intervenciju te dodatno udaljiti Kellyja i McGregora.

Inače, ozlijeđeni McGregor se na ceremoniji pojavio sa štakom koja mu olakšava kretanje tokom oporavka od ozljede. Fizički sukob u ovoj fazi oporavka definitivno mu nije potreban i Conor bi riskirao pogoršanje ozljede te bi si dodatno produljio oporavak. McGregor je bio u društvu svoje dugogodišnje djevojke Dee Devlin, dok je MGK na ceremoniju došao u pratnji Megan Fox. Oba aktera ovog sukoba viđeni su u publici nakon što je priredba započela.

Jedan od Conorovih glasnogovornika oglasio se za portal MMA Fighting rekavši:

''Conor McGregor nikoga nije tražio da se fotografiraju i nije započeo ovaj incident. On ne poznaje Machine Gun Kellyja izuzev činjenice da je gostovao na njegovoj borbi u srpnju''.

Irski MMA borac kasnije se također osvrnuo na incident u razgovoru za Entertainment Tonight. Conor je smirivao tenzije, točnije nije htio ulaziti u previše detalja oko toga što se dogodilo.

''Ništa se nije dogodilo sa mnom, ja se borim samo protiv pravih boraca, protiv ljudi koji se uistinu bore. Sigurno se neću boriti s malim Vanilla Ice bijelim reperima. Ja niti ne poznajem tog tipa. Ne znam ništa o njemu osim da je s Megan Fox.'', dodao je Irac.

Linker
25. svibanj 2024 22:25