UFC

Conor McGregor dobro se oporavlja: ‘Osjećam da mogu udarati kickove‘

Conor McGregor
 Theo Wargo/Getty images/Profimedia
Dugotrajan oporavak potreban je Conoru McGregoru kako bi se uspješno vratio nastupima

Tri mjeseca prošla su od UFC 264 priredbe na kojoj se Conor McGregor teško ozlijedio. Irac je tada zadobio puknuća tibule i fibije te je izgubio meč protiv Dustina Poiriera po isteku prve runde. ''Notoriousu'' predstoji težak i dugotrajan oporavak kako bi se mogao vratiti u kavez, no Conor navodi kako oporavak dobro teče.

''Osjećam se kao da bih mogao udarati kickove sada. Iskreno se osjećam tako, ali moram slušati doktore i ljude koji me vode ka oporavku. To je ono što sam radio do sada. Posvetio sam se poslu i nazad sam na nogama. Dobro je vratiti se na noge.'', rekao je McGregor u razgovoru s Adamom Glynom nakon MTV-jeve dodjele nagrada na kojoj se sukobio s Machine Gun Kellyjem.

Priznala je UFC-ova zvijezda kako je imao određenih mentalnih problema nakon ozljede. Naročito teško bilo se pojaviti pred sinom u takvom stanju.

''Napustio sam sina (na neko vrijeme). Prije sam skakao i radio okrete od 360 stupnjeva, a u idućem trenutku on me gleda u kolicima kako ne mogu hodati i to me na neki način pogodilo. Ali kako su tjedni prolazili, ja sam se sve bolje oporavljao i postajao sam snažniji, a moja djeca to vide. Sin može vidjeti posao koji sam uložio te nagrade u kojima sada uživam. Znam da će mu to dobro ući u glavu. Ima priliku gledati svog oca kako ulaže napore i uzdiže se na svoje noge.''

Teško je još predviđati kada će se McGregor vratiti u kavez. Određene prognoze govore da bi to moglo biti krajem 2022. godine, a iako oporavak prema njegovim navodima teče jako dobro, Conor je svjestan da mora biti strpljiv te se držati propisanog plana i programa oporavka.

''Još sam daleko (od povratka). Ne želim se zavaravati i ići ispred rasporeda. No kao što kažem, osjećam da mogu udarati kickove, no nije preporučljivo. Uglavnom, vratit ću se. Mislite li da će me slomljena kost zaustaviti? Razmislite ponovno.'', zaključio je razgovor Conor McGregor.

Linker
19. travanj 2024 07:26