Ostalo

(VIDEO) Deontay Wilder nokautirao internet ‘trola‘ koji je prijetio njegovoj kćeri: Legandarni video doživio okruglu obljetnicu

Deontay Wilder i Charlie Zelenoff

 Screenshot (youtube, Fight Hub Tv)
Wilder nije jedini boksač kojeg je Zelenoff izazivao, a tu se našao i primjerice Floyd Mayweather, Derek Williams i ostali

Malo tko je znao nasmijati boksačke fanove kao famozni Charlie Zelenoff. U slučaju da iste upoznati s likom i djelom, Zelenoff je internet ‘‘trol‘‘ koji je izazivao profesionalne boksače, najčešće one najbolje, pozivao ih na sparing i govorio kako će ih prebiti i osramotiti.

Ne treba ni govoriti da bi svaki put dobio teške batine, no, on je to prihvatio kako bi bio gledan na YouTubeu. Nije Zelenoff birao, prozivao je i teškaše, borce nižih kategorija i ostalo, a jedan od njegovih najpoznatijih videa upravo je napunio deset godina – video u kojem je išao na sparing s Deontayjem Wilderom.

Nije ovdje Zelenoff koristio klasične metode ‘‘trash talka‘‘, nego je odlučio otići korak dalje. Naime, Charlie je nazvao Wildera i prijetio njegovoj kćeri, tako da ovome nije bilo teško sjesti u avion i posjetiti ga Las Vegasu. Iako se na prvu činilo da je Wilder htio samo verbalno ga upozoriti, stvari su eskalirale nakon što je Zelenoff nastavio provocirati i u stvarnom životu.

Wilder je navukao rukavice, i tu je bio početak pakla za Zelenoffa. Teške batine primio je ovaj ‘‘trol‘‘, a Wilder je bio toliko ljut da su ga morali razdvajati od Zelenoffa. Izgleda da je boksač ozbiljno shvatio prijetnje ovoga ‘‘trola‘‘, a sve se može vidjeti na videu.

Wilder nije jedini boksač kojeg je Zelenoff izazivao, a tu se našao i primjerice Floyd Mayweather, Derek Williams i ostali, a deblji kraj uvijek je izvlačio Zelenoff. Video famoznog susreta s Wilderom pogledajte ispod:

Linker
05. rujan 2024 10:28