Ostalo

(VIDEO) Kakav nokaut! 20-godišnja Poljakinja na brutalan način slavila na KSW-u 97

Wiktoria Czyzewska v Erianny Castaneda

 Screenshot/KSW_MMA
Wiktoria Czyzewska je u stilu našeg Mirka Cro Copa došla do svoje četvrte profesionalne pobjede

U subotu se KSW vratio u akciju u Areni Jaskolka u Tarnowu, u Poljskoj, s događajem KSW 97. U glavnom dijelu večeri, u muha kategoriji, 20-godišnja Wiktoria Czyzewska suočila se s Erianny Castanedom. Samo dvije minute nakon početka borbe, Czyzewska je izvela odličnu kombinaciju lijevog krošea i ‘‘high kicka‘‘, visokog udarca nogom u glavu kojim je nokautirala Castanedu dok je još stajala na nogama, prije nego što se poput debla srušila na pod.

Czyzewska je ovime popravila svoj profesionalni MMA omjer na 4-1, sa svim pobjedama ostvarenim prekidom u prvoj rundi. "Chicatoro" je započela 2024. godinu tako što se vratila nakon svog jedinog profesionalnog poraza i ostvarila pobjedu udarcem u tijelo protiv Petre Častkove u prvoj rundi na KSW 91 priredbi u veljači. Ovo joj je bio četvrti nastup u ponajboljoj europskoj MMA promociji, poljskom KSW-u.

Castaneda je ovom borbom nastupila u svom debitantskom meču za poljsku promociju, a njezin profesionalni omjer sada iznosi 4-5. Ušla je u ovaj meč nakon pobjede prekidom u Jungle Fight promociji u travnju.

Pogledajte fantastičan nokaut u videu ispod.

Linker
05. rujan 2024 10:27