Ostalo

(VIDEO) FNC-ovi borci nisu šala! Pogledajte kako je Alessandro Capone doslovno prošao kroz protivnika u Ares FC organizaciji

Capone vs. Deh

 Screenshot (twitter, Scottishprobl)
Istaknuti FNC-ov borac perolake kategorije trebao je manje od dvije minute za pobjedu u Aresovom kavezu

Sinoć se u francuskom Aubervilliersu održao Ares 23 event. Još jučer pisali smo vam o novoj pobjedi Benjamina Šehića. Bosanskoheregovački teškaš upisao je sedmu pobjedu u svom 11. profesionalnom nastupu, a došao je i do četvrtog slavlja unutar Ares FC organizacije.

‘‘Benjo‘‘ je tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio Gruzijca Jorjolianija, a već u prvoj rundi postojale su osnove da se meč prekine. Sudac je ipak pustio borbu do samog kraja runde, ali samo je odgodio pobjedu Šehića.

Osim Šehića, na Ares 23 eventu nastupilo je još jedno ime koje je dobro poznato regionalnoj MMA publici. Talijan Alessandro Capone, borac kojeg dobro znate iz FNC organizacije, sinoć je prvi puta nastupio u kavezu renomirane francuske organizacije.

‘‘Il Capo‘‘ se na sjajan način predstavio Francuzima. Nakon otprilike minutu borbe, Capone je desnim aperkatom poslao Konmona Deha (15-12-0) u nokdaun. Uslijedila je serija udaraca i već tu meč je mogao biti prekinut, ali sudac je nešto dulje pustio akciju. Talijan je prepoznao priliku za uzeti leđa protivniku, nedugo poslije zaključao je stražnje gušenje i Deha je prisilio na predaju.

Minutu i 42 sekunde trebao je Capone za upisati pobjedu u Aresovom kavezu, a ovo je dodatni dokaz njegove kvalitete. Talijanov ‘‘score‘‘ mnoge može zavarati. Naime, Capone je upisao šest pobjeda i pet poraza, ali radi se o jako opasnom borcu perolake kategorije.

Unutar FNC-ovog kaveza, Capone je upisao dvije pobjede i tijesni poraz u meču protiv Luke Giorgadzea. Nadamo se da ćemo ga i dalje gledati na FNC-ovim eventima, iako je sada zaokupio pažnju Aresovih čelnika također.

Linker
08. rujan 2024 01:24