Ostalo

(VIDEO) Greg Hardy ponovno nokautiran, pogledajte kako je neslavno završio svoj posljednji meč

Greg Hardy nokautiran

 SCREENSHOT (TWITTER, FIGHT LOUNGE)
U posljednjem nastupu za UFC nokautirao ga je Sergei Spivak

Najnovije borilačko iskustvo Grega Hardyja nakon UFC-a nije prošlo tako dobro. Hardyja, veterana UFC-a i bivšeg NFL All-Pro obrambenog igrača, dvaput je u nokdaun poslao njegov protivnik Alexander Flores, a te sekvence bile su dio nokauta u 17. rundi dok se natjecao za Dallas Enforcerse u Team Combat League događaju u petak u Mohegan Sun Areni u Uncasvilleu.

Završnu sekvencu možete pogledati u videu ispod (Twitter).

Hardy, koji je u UFC ušao u siječnju (prvi mjesec) 2019. godine nakon razvojnog ugovora kroz Contender Series Dana Whitea, imao je svoju posljednju UFC borbu u ožujku (treći mjesec) 2022. godine. Poraz tehničkim nokautom u prvoj rundi od Sergeja Spivaka zaustavio je njegov niz u UFC-u te nije bio ponovno potpisan nakon isteka ugovora.

Otkako je napustio UFC, Hardy se nastavio natjecati u borilačkim sportovima. Ne računajući njegove nastupe u Team Combat League, koji se smatraju ekshibicijama, Hardy ima 2-0 kao boksač. Također se okušao u boksu golim šakama prošle veljače (drugi mjesec) kada ga je Josh Watson nokautirao u drugoj rundi na BKFC: Knucklemania 3 eventu.

Linker
09. travanj 2024 01:51