Ostalo

(VIDEO) Je li ovo nova razina ludila? Česi organizirali MMA borbu u - telefonskoj govornici, pogledajte brutalan nokaut

Red Face 5

 Twitter (red Face)
Iako su snimke postale viralne, o tome tko se ovdje natjecao, ne zna se gotovo ništa

Kako vrijeme prolazi, izgleda da u svijet borilačkih sportova dolaze sve luđi trendovi. Od borbi na ulici bez pravila, borbi u kavezu u timovima, zatim borbi u kojima se više ljudi bori protiv jednog, došli smo do možda i najluđih snimki koje smo do sada imali prilike gledati u ovoj rubrici.

Iako su Rusi prije nekog vremena priredili nešto slično, ovih dana se na portalima pojavila snimka iz Češke, konkretno iz Praga, u kojoj se vidi kakvu su priredbu organizirali tamo. Naime, organizirali su MMA borbu u telefonskoj govornici, a sve riječi o tome su suvišne. Video ćete moći pogledati na dnu članka.

Iako su snimke postale viralne, o tome tko se ovdje natjecao, ne zna se gotovo ništa. Poznato je samo da se radi o Red Face 5 priredbi koja se održala u Pragu, a informacija o tome tko se natjecao u ovoj ‘‘disciplini‘‘, jednostavno nema.

Ono što je sigurno jest da se definitivno radi o novoj razini ludila i da se granice konstanto pomiču, tako da je možda i za zabrinuti se što ćemo gledati sljedeće. Konkretno, na snimkama se vidi da je jedan borac vrlo brzo nokautirao drugog, a s obzirom na prostor u kojem su se borili, to nije ni čudno.

Video zapise ovog bizarnog ‘‘sporta‘‘ možete pogledati ispod:

Linker
05. rujan 2024 10:24