Ostalo

(VIDEO) Sin MMA legende sinoć brutalno nokautiran u boksačkom meču: Nekadašnji MMA borac ostavio ga bez šansi

Gabriel Silva

 Twitter (george Stokey Is A Nonce)
S obzirom da je doživio poraz od podosta lošeg protivnika, vidjet ćemo hoće li Gabriel Silva nastaviti svoju borilačku karijeru

Sinoć je u Dublinu održana Misfits Boxing 17 priredba, a priredbu su predvodili Danny Aarons i Danny Simpson. Međutim, sunaslovna borba večeri privukla je možda i više pažnje nego naslovna, a razlog je taj što je u njoj nastupio sin MMA legende, Andersona Silve.

Sin je odlučio krenuti očevim stopama, samo što se on odlučio za boks, a ne za MMA. Gabriel Silva sinoć je imao svoj četvrti profesionalni meč, a nažalost po njega, izgubio je nokautom u trećoj rundi borbe.

Anthony Taylor bio je njegov protivnik, a radi se o bivšem MMA borcu koji je nastupao i u Bellatoru, nakon čega se okrenuo boksu. Tri pobjede i tri poraza skupio je Taylor u profesionalnoj karijeri, što znači da se ne radi o nekom vrsnom boksaču, no pokazao se i previše kvalitetnim za sina MMA legende.

Meč je završio već u trećoj rundi, i to teškim nokautom. Taylor je pritisnuo Silvu uz konopce, a prije toga ga je već dva puta slao u nokdaun. Silva se očigledno više nije mogao braniti, pokušao je kontrirati Taylorove udarce, no upravo to ga je koštalo jer je Taylor plasirao brutalnu desnicu koja ga je bacila na pod.

S obzirom da je doživio poraz od podosta lošeg protivnika, vidjet ćemo hoće li Gabriel Silva nastaviti svoju borilačku karijeru. Otac mu je jedan od najvećih boraca svih vremena, no ukoliko želi zadobiti njegovu reputaciju, ovo nisu protivnici od kojih bi trebao gubiti, pogotovo na način na koji je izgubio sinoć.

Linker
05. rujan 2024 10:23