Ostalo

(VIDEO) Jedan od najuzbudljivijih MMA evenata u 2023.: Prisjetite se najboljih trenutaka s KSW-ovog spektakla

Mame Khalidov (desno) vs. Scott Askham

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska organizacija objavila je kompilaciju najboljih trenutaka s Colosseum 2 eventa

Jedan od najspektakularnijih MMA evenata u ovoj kalendarskoj godini svakako je bio KSW 83 event, odnosno KSW Colosseum 2 event. Velika je to priredba održana na PGE Narodowy stadionu pred 50-ak tisuća ljudi, a spektaklu smo svjedočili 3. lipnja (šesti mjesec) ove godine.

Mamed Khalidov i Scott Askham svojom su trilogijom predvodili tu priredbu, a do pobjede je došao Khalidov. Jedan od najvećih KSW-ovih boraca u povijesti porazio je Askhama ‘‘letećim kickom‘‘ kojim ga je poslao u nokdaun, a posao je završio s još nekoliko udaraca. Bio je to samo još jedan u nizu Khalidovih spektakularnih nokauta i ukupno 37. pobjeda u MMA karijeri.

Najspektakularniji nokaut ipak je upisao MMA debitant Krzysztof Glowacki. Glowacki je poznati poljski boksač, a u MMA debiju prezentirao je udaračku snagu profesionalnog boksača. Naime, Patryk Tolkaczewski bio je u ‘‘full mountu‘‘, nominalno najdominantnijoj poziciji kad je u pitanju parter u MMA-u. Međutim, Glowacki je iz donje pozicije uspio nokautirati svog protivnika, a snimka nokauta obišla je svijet. Nešto takvo uistinu se jako, jako rijetko viđa u svijetu MMA-a.

Jako dobre nokaute upisali su i Michal Materla, Pawel Pavlak i Artur Szpilka, a jedinu pobjedu ‘‘submissionom‘‘ tijekom cijele večeri upisao je bivši kickboksač Arkadiusz Wrzosek.

Nekoliko dana nakon samog eventa, KSW je sažeo najbolje trenutke tog eventa u jedan vrlo zanimljivi videouradak. Iako je event obilovao fantastičnim potezima, kao najbitniji trenutak unutar tog videa istaknuto je ipak nešto drugo, nevezano za same mečeve.

Nećemo vam baš sve ‘‘spoilati‘‘. Jednostavno ‘‘bacite oko‘‘ na KSW-ov uradak koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
23. travanj 2024 10:58