Ostalo

(VIDEO) Jorge Masvidal letećim koljenom ‘nokautirao‘ poznatog kečera

Jorge Masvidal
 Screenshot (youtube, All Elite Wrestling)
Nekoliko poznatih MMA lica nastupilo je na sinoćnjoj priredbi pod okriljem AEW promocije

UFC-ov borac velter kategorije Jorge Masvidal pojavio se na sinoćnjoj priredbi koju organizira američka profesionalna hrvačka promocija All Elite Wrestling (AEW). ''Gamebred'' je imao poprilično upečatljiv nastup te je podsjetio na svoju pobjedu protiv Bena Askrena kada je upisao najbrži nokaut u povijesti UFC-a (5 sekundi).

Naime, Jorge Masvidal letećim koljenom nokautirao je poznatog američkog kečera Chrisa Jericha. Inače, u sklopu AEW evenata nerijetko se pojavljuju borci i članovi American Top Teama, a tako je bilo i ovaj puta. Masvidal je zapravo došao samo završiti posao nakon što su Junior dos Santos, Andrei Arlovski i ostali došli obraniti Dana Lamberta od napada Chrisa Jericha i Jakea Hagera. U ringu se između ostalih našla i Paige VanZant.

ESPN je također podijelio snimku Masvidalova letećeg koljena putem svog službenog Instagram profila namijenjenog MMA-u (ESPN MMA). Među komentarima, pronašao se i jedan od strane Michela ''Demolidora'' Pereire. Brazilac je također član UFC-ove velter kategorije i očito je zainteresiran za borbu protiv Masvidala jer ga je svojim komentarom zapravo i prozvao.

''On ovakve stvari radi samo protiv slabih i protiv lažnjaka'', napisao je Pereira.

Masvidala u UFC-ovom kavezu nismo gledali od 24. travnja kada ga je Kamaru Usman brutalno nokautirao. ''Gamebred'' se želi boriti do kraja ove godine, a Leon Edwards ime je koje se proteklih dana najviše spominjalo u tom kontekstu. Međutim, engleski borac želi borbu za pojas u svom idućem nastupu, a Masvidal bi se rado borio i protiv Nicka Diaza ukoliko on večeras savlada Robbieja Lawlera.

Linker
18. travanj 2024 02:58