Ostalo

(VIDEO) Junior Dos Santos kečersku karijeru započeo kao žrtva bacanja preko stola

Hager i Dos Santos
 screenshot (Twitter)
Saznali smo koji je smjer za nastavak svoje karijere odabrao bivši UFC-ov prvak teške kategorije

Junior Dos Santos početkom ove godine ostao je bez ugovora s UFC-om, nakon dugog razdoblja u najvećoj svjetskoj MMA promociji, čiji je bio prvak teške kategorije, a nakon toga još tri puta i izazivač za titulu. Nije bilo poznato koji će biti idući smjer u njegovoj karijeri, iako je boks izgledao kao najrealnija opcija. Tako se zapravo činilo sve do prije koji tjedan, kad se pojavio na priredbi organizacije All Elite Wrestling. Riječ je o novom velikom igraču na polju profesionalnog hrvanja.

Dos Santos se tamo pojavio u društvu vlasnika American Top Teama, Dana Lamberta te Jorgea Masvidala i Paige VanZant, u društvu njenog supruga Austina Vanderforda. Tada se činilo kako je to samo jedno gostovanje uz dobru zabavu, no već na idućoj AEW priredbi je "Cigano" napravio korak više.

On je službeno postati član promocije te je na AEW Rampage priredbi odradio svoj debi. Nastupio je u meču trojice protiv trojice boraca, a internetom se brzo počela širiti snimka jedne njegove akcije. Osim njega, sudionik iste je dugogodišnje kečerska zvijezda i Bellatorov teškaš, Jake Hager. Sve završava tako da Hager baci Dos Santosa preko stola.

Iako to ne predstavlja puno, znajući da se radi o unaprijed napisanom sceniraju, vrijedi spomenuti kako je trojac čiji je Dos Santos bio član ipak na kraju odnio pobjedu.

Vrijedi također spomenuti kako su se na priredbi ponovno našli i ostali gore spomenuti članovi American Top Teama pa se čini da je suradnja ipak nešto ozbiljnija od jednog gostovanja. Inače, AEW je odlučio postati ravnopravna konkurencija WWE-u pa su u posljednje vrijeme angažirali neka velika kečerska imena, ali su isto tako neke sudionike drugih borilačkih sportova doveli u svoj ring.

Linker
26. travanj 2024 15:04