Ostalo

(VIDEO) Krv nije voda: Pogledajte kako je sestra Alexa Pereire sinoć nokautirala protivnicu, neodoljivo podsjeća na brata

Aline Pereira

 Screenshot (x, Mma Junkie)
U intervjuu koji je uslijedio nakon borbe, Aline je rekla da je to bila kombinacija koju je naučila od svog brata Alexa

Već smo odavno upoznati s time što može Alex Pereira, točnije, što može s tim svojim lijevim krošeom koji je puno koštao većinu njegovih protivnika. No, izgleda da je taj lijevi kroše zaštitni znak cijele obitelji Pereira, jer ono što je njegova sestra Aline sinoć pokazala, samo govori u prilog tome.

Borila se Aline Pereira, Alexova sestra, sinoć na Karate Combat 50 priredbi u Salt Lake Cityju. Inače, Aline je također profesionalna borkinja koja se do sada natjecala u kickboksu i MMA-u, a ovoga se puta odlučila na sve popularniji Karate Combat. Njena protivnica bila je Dee Begley.

Iako se Begley pojavila gotovo pet kilograma preteška na službenom vaganju, meč se ipak održao. Dodatna kilaža nikako joj nije pomogla u meču protiv ‘‘Poatanove‘‘ sestre, a završila je nokautirana. Kako bi opravdala prezime Pereira, Aline je protivnicu nokautirala lijevim krošeom, koji uistinu neodoljivo podsjeća na onaj koji udara i Alex.

U intervjuu koji je uslijedio nakon borbe, Aline je rekla da je to bila kombinacija koju je naučila od svog brata Alexa. U videu kojeg ćete moći pogledati na dnu članka, sami ćete se uvjeriti da je to bio udarac s njegovim potpisom.

Inače, Aline se do sada natjecala u kickboksu i MMA-u, a u MMA-u za sada nije postigla neke značajne uspjehe. Dva poraza i jednu pobjedu do sada je upisala, a vidjet ćemo hoće li nastaviti graditi karijeru u Karate Combatu. Ukoliko nastavi na ovaj način završavati protivnice, nema sumnje da ju čeka svijetla budućnost u ovoj organizaciji.

Linker
12. listopad 2024 19:45