Ostalo

(VIDEO) Legendarni borac pokušao naprasno ući u noćni klub, pa se potukao sa zaštitarom: Pogledajte kakva scena je izbila

Nate Diaz tučnjava

 Twitter (happy Punch)
Iako je uvijek njegovao takav imidž, stvarni fizički obračuni van kaveza nisu primjereni za jednog profesionalnog borca

Nažalost, u posljednje vrijeme sve češće dobivamo snimke aktera borilačkog sporta koji svoje vještine koriste van borilišta. Osim toga, često ih se snima u teško alkoholiziranom stanju, a zajedničko svim snimkama je jedno – velika većina njih nastala je u noćnim klubovima u sitnim noćnim satima.

Najnovija snimka upravo je počela kružiti internetom, a glavni akter iste je – pogađate – Nate Diaz. UFC-ov veteran i legenda još je i prošle godine imala problem sa zakonom upravo zbog iste stvari. Diaz je sudjelovao u uličnoj tučnjavi nakon meča njegovog timskog kolege, Chrisa Avile, a tom prilikom ‘‘uspavao‘‘ je čovjeka koji i nije borac.

Završio je Diaz nakon toga na sudu i dugo su trajali njegovi problemi sa zakonom, a izgleda da iz toga nije izvukao nikakvu pouku. Naime, jučer je internetom počela kružiti snimka Diaza kako pokušava ući u jedan noćni klub, dok mu zaštitar govori da ući ne može. Diaz nije mogao prihvatiti da ga se ne pušta unutra te se odlučio fizički sukobiti sa zaštitarom, a sve je preraslo u tučnjavu.

Na svu sreću, obračun nije dugo trajao jer se više ljudi umiješalo i razdvojilo borca i zaštitara, a izgleda i da nitko nije ozlijeđen. Kako god, ovo je već drugi puta u nešto više od godinu dana da Diaz sudjeluje u ovakvim stvarima, a to nikako nije dobro za njegovu reputaciju.

Iako je uvijek njegovao takav imidž, stvarni fizički obračuni van kaveza nisu primjereni za jednog profesionalnog borca. U komentarima ga se često proziva kako tuče ljude koji nisu utrenirani i koji su slabiji od njega, a snimku nedavne situacije možete pogledati ispod:

Linker
06. rujan 2024 10:42