Ostalo

(VIDEO) Logan Paul napao i više puta udario glavu nižeg prolaznika koji ga je nazvao ‘pi**icom‘

Logan Paul
 screenshot (YouTube)
Stariji brat Paul očito ne može podnijeti kad netko ugrožava negovu staturu u javnosti

Stariji brat Paul ponovno je ovih dana u središtu pozornosti medija i javnosti, nakon što se počelo govoriti o tome da će odraditi meč protiv Mikea Tysona. Čovjek koji je zapravo započeo maniju YouTubera u boksu, zaradio je velike novce svojom ekshibicijom protiv Floyda Mayweathera Jr., a sad će isto pokušati i protiv možda najpopularnijeg boksača u povijesti.

Logan, za razliku od svog brata Jakea, u svojim planovima nema nikakvih profesionalnih ambicija, njemu je u prvom planu zarada i to zapravo radi jako dobro.

Ono s čime se ne nosi dobro su kritike, posebno one upućene od običnih prolaznika ili fanova. Tako se na konferenciji za medije pred meč s Mayweatherom gotovo obračunao s jednim čovjekom iz publike, a prema posljednjih snimkama možemo zaključiti da bi do toga došlo da je toj osobi mogao prići.

Situacija spomenuta u odlomku iznad dogodila se ispred jednog noćnog kluba, kad je Logan izašao podijeliti ponešto autograma i porazgovarati s fanovima koji su ga došli vidjeti. Problem je nastao kad ga je jedan od prisutnih prolaznika, inače glavu niži od njega, upitao je li on 'pi**ica', odnosno pogrdna umanjenica za ženski spolni organ. Logan je na to reagirao tako da mu je prišao, uhvatio ga, okrenuo, a onda nekoliko puta udario, što možemo vidjeti u videu jednog sretnika koji je to sve snimio.

S Loganom je bio njegov prijatelj Mike Majlak, s kojim zajedno vodi podcast. On je prvo odvojio Logana i prolaznika, da bi onda istog nekoliko puta odgurnuo te nakon toga naredio redarima da ga udalje s lica mjesta.

Neovisno o tome što je Logan očito bio pod izrazitim utjecajem alkohola, ovakve eskapade pokazuje problem s kontrolom ega, oko kojeg bi se možda trebao pozabaviti.

Linker
18. travanj 2024 05:38