Ostalo

(VIDEO) Luis Palomino hospitaliziran s teškim oblikom COVID-a: ‘12 dana nisam jeo, sve me boli...‘

Luis Palomino
 screenshot (YouTube, Instagram)
Bivša MMA zvijezda i aktualni BKFC prvak vodi bitku s opakim neprijateljem

Mnogobrojni fanovi i MMA zajednica ostali su šokirani posljednjom objavom na Instagramu poznatog borca Luisa Palomina. Aktualni BKFC prvak susreo se s teškom verzijom delta varijante COVID-19 bolesti, nakon čega je hospitaliziran. Javio se video snimkom iz bolničkog kreveta

"Borim se protiv Delta varijante COVID-a. 12 dana bez hrane, bez kapi vode, ogromne glavobolje, bol u cijelom tijelu, visoka temperatura od prvog dana i još uvijek traje, još i trnci u napadajima. Ne spavam duže od dva ili tri sata, dobio sam upalu gušterače, povraćanje čiste vode mi se sad tek smanjilo zahvaljujući lijekovima. Teška upala pluća i tekučina u oba plućna krila. Dijabetes se pojavio od svih steroida koje pumpaju u mene i primio sam prvu dozu inzulina u životu. Lista se nastavlja", napisao je Palomino, prije nego je sve pozvao na cijepljenje, nastavivši:

"Ja sam je**ni prvak i ovo me neće pobijediti. Brzo ću se vratiti, hvala svima na beskrajnoj ljubavi i podršci. Vi mi dajete snagu."

"Baboon" je u spomenutoj objavi na Instagramu malo detaljnije ispričao s čime se nosi, a u glasu mu se lako može primijetiti patnja kroz koju prolazi.

Palomino je poznat kao sudionik dvije borbe koje mnogi smatraju među najboljima u MMA povijesti. Radi se o njegova dva okršaja protiv Justina Gaethjea za titulu WSOF prvaka. Poznat je kao izuzetno srčan i izdržljiv borac, što mu je izuzetno pomoglo i u karijeri unutar BKFC-a, gdje je postao prvak i jedan od najpopularnijih boraca.

Nakon ovako teške verzije COVID-a, vjerujući u skorašnji oporavak, pitanje je kako će ovo utjecati na njegovu borilačku karijeru tj. koliko će mu trebati za povratak. Čak i ako ovo dovede do kraja karijere, najvažnije je da ovaj sjajni borac pobijedi tešku bolest.

Linker
18. travanj 2024 07:51