Ostalo

(VIDEO) Makljaža u ringu: Boksač pobijedio u prvoj rundi, zatim provocirao protivnika, a njegov brat uskočio i udario trenera

Kaos u ringu

 Fox Sports Australia
Što reći, osim da se nadamo da su se boksači na kraju izmirili i da je Zerafa shvatio zbog čega je Browne odustao

Posljednjih nekoliko dana jako često možemo čitati o raznim incidentima koji su se dogodili u boksačkim ringovima diljem svijeta. Često se tu radi o nekim nesportskim stvarima, odnosno, često tu bude udaraca i van regularnog vremena, ali i udaraca od strane onih koji uopće ne bi trebali bacati udarce.

Upravo takva situacija dogodila se nedavno, odnosno u meču između Michaela Zerafe i Tommyja Brownea. Borba između ove dvojice boksača pretvorila se u pravi kaos nakon samo jedne runde, a cijelu situaciju pokrenuo je brat jednog boksača, konkretno, brat Michaela Zerafe.

Sve je započelo zbog ranog prekida meča. Naime, nakon što su boksači odradili prvu rundu u kojoj je dominantno slavio Zerafa, Browne je ostao sjediti u kutu nakon isteka pauze. Na prvu nije bilo jasno o čemu se radi, no kasnije se otkrilo da je ozlijedio biceps te da zbog toga više nije mogao nastaviti.

Međutim, Zerafa ga je počeo provocirati i svašta mu dobacivati, na što je Browneov trener ušao i pokušao smiriti nastale tenzije. Međutim, Zerafin brat nije želio smiriti tenzije, te je nakon kraćeg vremena uskočio u ring i udario Browneovog trenera. Nedugo nakon toga, situacija je eskalirala te se u ringu našlo jako puno ljudi, a ove nesportske scene obišle su svijet.

Što reći, osim da se nadamo da su se boksači na kraju izmirili i da je Zerafa shvatio zbog čega je Browne odustao. Ozljeda bicepsa ozbiljna je stvar i nakon nje jednostavno nije moguće nastaviti borbu, a nadamo se da će se Browne ubrzo oporaviti.

Video možete pogledati OVDJE.

Linker
05. rujan 2024 10:26