Ostalo

(VIDEO) Izgubio, zatim potapšao protivnika i dao mu medalju, pa ga ‘zalijepio‘ krošeom: Pogledajte reakciju amaterskog boksača na poraz

Protivnika udario krošeom

 Instagram (boxerscrib)
Na snimci se može čuti reakcija gledatelja, a prava sreća je da situacija nije prešla u neki ozbiljniji fizički obračun

Pretraživajući internetom, često možete pronaći razne urnebesne snimke iz borilačkog sporta. Amaterski boks često se nađe upravo u ovakvim rubrikama, a često možemo vidjeti video zapise u kojima jedan boksač ‘‘poludi‘‘ nakon sudačke odluke i kraja meča.

Nije to pretjerano čudno jer amaterski boks često bude predmet rasprave kada su u pitanju kontroverzni, i u najmanju ruku, čudni rezultati i odluke sudaca. Boksači često pokušavaju uzeti stvari u svoje ruke i ponovno se obračunati s protivnikom nakon meča, iako su i sami svjesni da time ništa neće promijeniti, a da stvar bude gora po njih, samo mogu zaraditi razne sankcije.

Upravo takav jedan video pojavio se na naslovnicama poznatih boksačkih portala. Imena boksača nisu otkrivali, ali ono što jesu jest da video datira iz 2022. godine i da se radi o juniorima do 54 kilograma.

Na videu se može vidjeti da je pobijedio boksač u plavom dresu, nakon čega ga je crveni pozdravio i potapšao po trbuhu. Nakon pozdrava s protivničkim timovima, sudac je naredio da jedan drugome dodijele medalju. Plavi mu je stavio medalju oko vrata, a isto je učinio i ovaj.

Međutim, nakon što mu je crveni stavio medalju, opalio mu je i lijevi kroše. Na snimci se može čuti reakcija gledatelja, a prava sreća je da situacija nije prešla u neki ozbiljniji fizički obračun.

Iako je scena nesportska, ova situacija mnoge je nasmijala. Video možete pogledati ispod:

Linker
05. rujan 2024 10:28