Ostalo

(VIDEO) Michael Page i Douglas Lima izvagani pred veliki revanš, sve je spremno za Bellator 267

Michael Page i Douglas Lima
 Screenshot (youtube, Bellator)
Došlo je vrijeme za možda i najveći revanš u povijesti Bellator borilačke promocije

Dvije godine i četiri mjeseca nakon svog prvog okršaja, Douglas Lima i Michael Page ponovno su stali jedan preko puta drugog, nakon vaganja za borbu koju će odraditi u noći s petka na subotu. Dvije velike Bellatorove zvijezde ponovno će se naći u borilištu iz kojeg puno ljepše uspomene na prvi ogled nosi Brazilac.

Bila je to borba unutar Bellatorovog turnira u koju je Page (19-1) ušao kao neporaženi borac, a na kraju je izašao teško nokautiran. Time su na svoje došli svi oni koji su tvrdili kako je Bellator do tada "Venomu" davao lake protivnike te kako se zapravo nije susreo s pravom konkurencijom. Iako je nakon tog poraza Page upisao pet pobjeda, vjerojatno su ti isti i dalje tog stava, budući da ponovno tu nije bilo relevantnijeg imena, sve do posljednje protivnika, Dereka Andersona, koji je dokazan borac, ali u nižoj kategoriji.

Na Pageu je da ponovno protiv Lime potvrdi kako posjeduje kvalitetu te kako njegov "skor" nije umjetno stvoren. Nažalost po Pagea, Lima u svom vlasništvu više nema titulu prvaka, budući da ju je u svom posljednjem nastupu izgubio od Yaroslava Amosova. Što je još gore po njega, to mu je bio drugi poraz u nizu, budući da borbu ranije nije uspio oduzeti titulu srednje kategorije Gegardu Mousasiju. No, novom pobjedom protiv Pagea bi sigurno dobio jako puno "bodova" za novi napad na titulu koju je do sada osvajao te gubio čak tri puta.

Page je na vaganju bio onaj nabrijaniji borac, no to ne bi trebalo ništa značiti nakon što se zatvore vrata kaveza. Njih dvojica svakako su i najzanimljiviji par na priredbi koja sadrži duel Leah McCourt i Jessice Borge u sunaslovnoj borbi. Ostatak glavnog programa čine široj javnosti manje poznati borci. Rob Whiteford borit će se protiv Andrewa Fishera, Luke Trainer odradit će borbu protiv timskog kolega Aleksandra Rakića, Yannicka Bahatija, dok će spomenuti dio programa otvoriti Yves Landu i Tim Wilde.

Ispod teksta se možete prisjetiti prve borbe i sjajnog nokauta kojim je Brazilac zaustavio do tada itekako aktualni "MVP hype".

Linker
24. travanj 2024 06:19