Ostalo

(VIDEO) Nate Diaz pokazao srednji prst, a zatim i ošamario prijatelja Dillona Danisa pred sinoćnji UFC event

Nate Diaz, Dillon Danis

 Screenshot (twitter, @ufc_gix)
U posljednje vrijeme oko njega samo incidenti

Nate Diaz je bio na putu prema Madison Square Garden areni u New Yorku kako bi pratio UFC 281 event gdje su se sinoć u glavnoj borbi večeri borili Israel Adesanya i Alex Pereira kada su ga okružili fanovi, a uskoro se pojavio i prijatelj Conora McGregora, Bellatorov borac Dillon Danis, kao i McGregorov menadžer Audie Attar.

Danis i Diaz nisu stranci, s obzirom na to da je Danis vrlo dobar McGregorov prijatelj, a Diaz se s McGregorom borio u dva navrata u kojima je svaki upisao po jednu pobjedu. Atmosfera je ionako sama po sebi bila vruća, a tu je McGregorov menadžer dobacio Diazu da ne radi nikakve probleme jer oko njih ima i male djece.

Danis i njegov prijatelj su se također pridružili prepirci s Diazom, nakon čega je UFC legenda prvo pokazao srednji prst Danisovom prijatelju, a zatim mu opalio i šamar. Uskoro je došlo i do naguravanja, a oko cijelog incidenta se oglasio i UFC-ov predsjednik Dana White.

"Ovo nije ništa čudno. Stvar je u tome da je ovaj event rasprodan odavno, a Diaz je sinoć zvao i rekao kako želi šest ulaznica. Mi smo mu rekli da nemamo te ulaznice, no on se snašao i nabavio ih bez nas. Prišao sam mu sinoć i pričali smo, sve je u redu između nas. Svaki put kada se on pojavi očekujem da će se nešto dogoditi, to me više uopće ne dira." - zaključio je Dana White.

Snimku incidenta možete pogledati u nastavku članka.

Linker
26. travanj 2024 14:19