Ostalo

(VIDEO) Neslavna borba dobiva svoj nastavak! Dogovoren revanš Mitironea i Kharitonova

 Screenshoot
 

Nakon razočaravajuće borbe koja je trajala svega 15 sekundi i završila bez pobjednika, Matt Mitrione (13-6, 1 NC) i Sergei Kharitonov (28-6, 2 NC) dogovorili su novi obračun. Teškaši će dobiti novih 25 minuta kako bi se razračunali unutar kaveza, a njihov revanš bit će glavna borba priredbe koju Bellator 24. kolovoza održava u Bridgeportu, u saveznoj američkoj državi Connecticut.

Prvi susret Mitrionea i Kharitonova predvodio je Bellator 215 priredbu u veljači te je nesretno završio "no contest" rezultatom bez da smo pravu borbu uopće vidjeli. Naime, odmah na početku meča Mitrione je nenamjerno nogom udario Kharitonova u testise te ruski borac, na veliko razočaranje fanova u Uncasvilleu, zbog velikih bolova borbu nije bio sposoban nastaviti.

Ishodom borbe razočaran je bio i Mitrione što je pokazao u intervjuu nakon Bellatora 215.

"Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog toga što se dogodilo i ne mogu se ispričati svima koji su platili ulaznicu da bi gledali borbu Sergeia i mene. Moglo je biti stvarno sjajno", rekao je Mitrione u veljači nakon čega je odmah ponudio Kharitonovu revanš.

Oba borca u međuvremenu nisu nastupala. Mitrione je prije borbe s Kharitonovom odlukom poražen od Ryana Badera u polufinalu turnira u teškoj kategoriji. Prije toga bivši UFC-ovac u Bellatoru je upisao četiri pobjede u nizu, savladavši imena poput Fedora Emelianenka i Roya Nelsona.

Kharitonov je neporažen u zadnjih sedam nastupa od čega su dvije borbe završile "no contestom." Posljednju pobjedu upisao je prošle godine protiv Roya Nelsona na Bellatoru 207.

Ako niste vidjeli prvi meč, ili ste zaboravili kako je točno izgledao, snimku nesretnog udarca možete pogledati u službenom "highlights" videu kojeg je nakon borbe objavio Bellator.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Linker
16. travanj 2024 18:29