Ostalo

(VIDEO) Ngannou i Ferreira oči u oči! Pogledajte sučeljavanja za PFL-ovu ‘Borbu divova‘!

Francis Ngannou i Renan Ferreira

 Screenshot/MMA Junkie Youtube
Ovo će zasigurno biti jedna od najvećih i najpraćenijih priredbi u povijesti PFL-a

Napetost pred PFL-ovu priredbu nazvanu ‘‘Borba divova‘‘ (Battle of the Giants) sve više raste nakon što su se danas (četvrtak, 17. listopada) održala sučeljavanja na konferenciji za medije.

Nakon što su odgovarali na pitanja novinara, na konferenciji su se oči u oči susreli borci za inauguracijski naslov teške kategorije, Francis Ngannou (17-3) i Renan Ferreira (13-3), te borkinje u borbi za ženski pojas perolake kategorije, Cris Cyborg (27-2) i Larissa Pacheco (13-3). Sada su preostala još samo vaganja prije same borbe.

Prvak Bellatorove srednje kategorije Johnny Eblen (15-0) također se sučelio sa izazivačem Fabianom Edwardsom (13-3) prije njihovog subotnjeg revanša, a bivši prvak Bellatora A.J. McKee (22-1) suočio se s protivnikom iz lake kategorije Paulom Hughesom (12-1).

Ovo će zasigurno biti jedna od najvećih i najpraćenijih priredbi u PFL-ovoj povijesti, a termin održavanja ovog borilačkog događaja je u odličnom terminu za europsku publiku s obzirom na to da se priredba održava u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji.

Pogledajte sučeljavanja s medijske konferencije za subotnju ‘‘Borbu divova‘‘ u videu ispod.

Linker
17. listopad 2024 19:46