Ostalo

(VIDEO) Ngannoua i Ferreiru razdvajali na ceremonijalnom vaganju! Francis poručio: ‘Pokazat ću mu tko je kralj‘

Francis Ngannou i Renan Ferreira

 Screenshot (youtube, Pfl Mma)
Ngannou i Ferreira danas popodne su se posljednji puta našli licem u lice prije nego što sutra uđu u kavez

Sutra će u Rijadu Francis Ngannou odraditi svoj prvi meč u novoj promociji. Nakon što je potpisao za PFL, odmah se okrenuo boksu te je odradio sva velika meča – protiv Furyja i Joshue, a dugo su se fanovi nakon toga pitali hoće li uopće Ngannou ikada nastupiti u PFL-u ili je to bila samo obmana.

Dobre vijesti su da to nikako nije bila obmana te da će Ngannou sutra konačno ući u njihov kavez. Još u prvom mjesecu 2022. Ngannou je imao svoj posljednji MMA nastup, što je dosta vremena van kaveza, a sutra će ga dočekati opasni Renan Ferreira, 203 cm visoki Brazilac koji u posljednjih pet godina ima samo jedan poraz, i to od našeg Ante Delije.

Svima je jasno da u PFL-u konkurencija nije ista kao u UFC-u, no Ferreira je svakako opasan teškaš kojeg se ne smije samo tako otpisati. Francis u meč ulazi nakon duge pauze i nakon nedavne velike obiteljske tragedije, što naravno otvara brojna pitanja kakav će se on sutra pojaviti.

Borci su danas obavili službeno vaganje, a Francis se na njemu pojavio sa 116,5 kilograma. Ferreira je imao 118,6 kilograma, a već dugo nismo vidjeli tako ‘‘laganog‘‘ Francisa. Vidjet ćemo kako će to sve skupa izgledati u kavezu, a sada vam donosimo snimku i posljednje obaveze koju su borci imali uoči sutrašnjeg meča.

‘‘Kao što je Francis rekao, samo jedan čovjek ostat će stajati u tom kavezu‘‘, rekao je Ferreira.

‘‘Pokazat ću mu tko je kralj‘‘, poručio je Ngannou.

Ngannou i Ferreira danas popodne su se posljednji puta našli licem u lice prije nego što sutra uđu u kavez, a kako je to sve izgledalo, moći ćete pogledati u videu ispod:

Linker
20. listopad 2024 01:04