Ostalo

(VIDEO) Objavljena je snimka borbe Pata Mileticha, pogledajte kako je tekao meč dok se nije predao

Pat Miletich

 SCREENSHOT/YOUTUBE/CAGED AGRESSION MMA
Snimku možete pogledati na dnu članka

Nerijetko svjedočimo povratku prekaljenih veterana, a jednom nenadanom povratku svjedočila je MMA javnost. Legendarni Pat Miletich (29-8-0), jedan od MMA pionira vratio se u kavez nakon što se umirovio prije gotovo punih 15 godina.

Miletich je ranije ove godine proslavio 55. rođendan i ušao je u svoju 56. godinu života. Unatoč tome, Miletich se odlučio okušati protiv 17 godina mlađeg Mikea Jacksona (2-2-0). Mikea Jacksona vjerojatno pamtite kao borca koji je nekoć nastupao u UFC-u, ali nikome nije bilo jasno kako je tamo završio. Mickey Gall i Pete Rodriguez lakoćom su ga porazili, a Mike Jackson mučio se čak i protiv CM Punka. Taj meč uspio je dobiti, ali pobjeda mu je kasnije preinačena u ‘‘no contest‘‘ pozitivnog doping testa. Jackson je pao zbog konzumiranja marihuane koja je tada bila na listi zabranjenih supstanci.

Jedinu pobjedu u UFC-u, Jackson je upisao protiv Deana Barryja, ali do pobjede je došao zbog diskvalifikacije Deana Barryja. Barry je diskvalificiran nakon uboda u oko zbog kojeg Jackson nije mogao nastaviti.

Jedna uistinu neobjašnjiva UFC karijera, no vratimo se na meč između Jacksona i Mileticha. Dvojica nekadašnjih UFC-ovih boraca predvodili su Caged Agression 36 event, a meč se održao u ‘‘catchweightu‘‘ do 79,4 kilograma.

Nakon dvije runde, vodio je 20-17 na sudačkim karticama, ali u pauzi između te i zadnje runde ostao je sjediti na stolici i predao meč. Sada je objavljena i snimka tog meča, a možete ga pogledati na dnu članka.

Linker
17. travanj 2024 00:19