Ostalo

UFC-ova legenda hrvatskih korijena ponovno uhićena, noćas je po treći puta počinio isti prekršaj

Pat Miletich 

 Kevin E. Schmidt/Zuma Press/Profimedia
Miletich bi ipak možda mogao pripaziti što radi jer vožnjom u pijanom stanju ugrožava i sebe i druge

Prošlog je mjeseca ‘‘Hrvatska senzacija‘‘ Pat Miletich dogovorio svoj novi meč, odnosno onaj povratnički u MMA. 55-godišnji Miletich je posljednji puta nastupio još 2008. godine nakon čega se umirovio, no izgleda da i dalje ima veliku želju za ulaskom u kavez i profesionalnom borbom.

Borba protiv Mikea Jacksona se trebala održati za točno mjesec dana, a pitanje je hoće li je uopće biti. Naime, Miletich je sinoć uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a ovo mu je ukupno treći put da ima problem sa zakonom iz istog razloga.

Kako prenosi KWQC, Miletich se prevezao preko brane i stao na benzinsku postaju, a potom je u autu zaspao. Policajac se ubrzo stvorio na mjestu događaja i počeo buditi Mileticha, a nakon što mu je to pošlo za rukom, Miletich nije htio surađivati s policijom. Odbio je alkotest, no sam je priznao da je pio vino.

S obzirom da je bio u dosta alkoholiziranom stanju, policajac ga je morao uhititi i odvesti u postaju. S obzirom da je Miletichu ovo čak treći identičan prekršaj, jamčevina je bila 5 tisuća dolara.

Nažalost, ‘‘Hrvatskoj senzaciji‘‘ ovo nije prvi put da vozi u pijanom stanju. Prvi je puta uhićen u trećem mjesecu 2019., a drugi u šestom 2021. Međutim, MMA Junkie doznaje da mu ovo uhićenje nije poremetilo planove da 15.10. uđe u kavez nakon čak 15 godina mirovine od profesionalnog sporta.

Kako god, Miletich bi ipak možda mogao pripaziti što radi jer vožnjom u pijanom stanju ugrožava i sebe i druge.

Linker
26. travanj 2024 09:51