Ostalo

(VIDEO) Od Darka Stošića pa do Roberta Soldića: Pogledajte najbolje KSW-ove nokaute u 2021. godini

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Ponajbolja europska MMA promocija složila je zanimljivu kompilaciju najboljih prošlogodišnjih nokauta

Krajem godine i početkom nove, uobičajena procedura je sažimanje najbitnijih trenutaka i kreiranje raznih video-kompilacija, tesktova i ostalih oblika kojima se prisjećamo takvih trenutaka. Tako nam je poljska MMA promocija KSW pružila snimke najboljih nokauta koji su se dogodili pod njihovim okriljem, tijekom 2021. godine.

Moglo bi se reći kako je Darko Stošić glavna zvijezda videa. Naime, srpski borac jedini se dvaput pojavio unutar tog videa. Nokautima protiv Michala Wlodareka u trećem mjesecu ove godine i onim protiv Michala Kite u šestom mjesecu, Stošić je zaslužio dvaput se pojaviti u kompilaciji najboljih KSW-ovih nokauta u 2021. godini.

Naravno da je i Roberto Soldić obuhvaćen ovim videom. ''RoboCop'' je na KSW 65 priredbi, održanoj proteklog mjeseca, brutalno nokautirao Mameda Khalidova. Mnogi su vidjeli taj meč kao jedan od najvećih u povijesti promocije, a Soldić je u drugoj rundi, lijevim krošeom poslao legendu na pod. Posao je dovršio još dvama udarcima na podu.

Nažalost, Filip Pejić i Aleksandar Rakas također su uvršteni u kompilaciju, no oni su se našli s one gubitničke strane. Daniel Rutkowski high kickom nokautirao je ''Nitra'' na KSW 64 priredbi, a Rakasa je nokautirao Michal Michalski, krajem siječnja 2021. godine.

Kako su izgledali svi ti nokauti, pogledajte u videu pri dnu teksta, a svakako ne propustite i odličan potez Patryka Lykusa koji je na KSW 65 eventu nokautirao Piotra Olszynku laktom iz okreta.

Linker
23. travanj 2024 15:40