Ostalo

(VIDEO) On može doslovno sve: Pogledajte fantastične hrvačke vještine najboljeg boksača na svijetu!

Terence Crawford

 Screenshot (twitter, Boxing Kingdom | Youtube, Lalos Boxing)
Terence Crawford oduševio je svojim hrvačkim vještinama,ali neki ipak nisu pretjerano iznenađeni

Kada vas ESPN, BoxRec i The Ring drže na prvom mjestu svojih ‘‘P4P‘‘ ljestvica, onda je više nego jasno da se radi o najboljem boksaču na svijetu. Terence Crawford trenutno je ispunjava gore navedene kriterije, a nedavnom pobjedom protiv Errola Spencea Jr.-a, Crawford se zacementirao na prvom mjestu tih ljestvica.

Neporaženi američki boksač prvi je muški boksač u povijesti koji je ujedinio sve četiri svjetske titule u dvije različite težinske kategorije. Porazivši Spencea, Crawford je postao apsolutnim prvakom svijeta u velter kategoriji (-147 ‘lbs‘), a sljedeći korak mogao bi biti napad na svjetske titule u supervelter kategoriji (-154 ‘lbs‘).

Jermell Charlo trenutno je apsolutni prvak u toj kategoriji, ali prije eventualnog meča s Crawfordom, Charlo će preći dvije kategorije iznad svoje trenutne i okušati će se protiv Canela Alvareza. Crawford će pomno pratiti taj meč, jer Charlo je jedna od glavnih meta na njegovom trenutnom nišanu.

Naravno, postoji mogućnost revanša između Crawforda i Spencea, tako da je ipak još uvijek prerano za ikakve prognoze kad je u pitanju meč između Crawforda i Charla. Nadamo se samo da ćemo Crawforda gledati u još nekoliko velikih mečeva prije nego završi karijeru.

Jednom kada završi karijeru, Terence Crawford bit će upisan u povijest kao jedan od najvećih. Trenutno je neporažen, a iza njega je čak 40 profesionalnih pobjeda. Već smo spomenuli i ujedinjenje svjetskih titula u dvije različite težinske kategorije, a sve to dovoljno vam govori o kakvom se kalibru boksača radi.

Osim boksačkih vještina, Terence Crawford posjeduje i vrlo dobre hrvačke vještine. Društvenim mrežama proteklih dana kruži snimka na kojoj možete vidjeti Crawforda kako hrva sa svojim nećakom, a vidljivo je kako Crawford posjeduje solidne hrvačke vještine.

Međutim, mnogi fanovi Terencea Crawford to su otprije znali. ‘‘Bud‘‘ Crawford trenirao je hrvanje u svojim mlađim danima, a u nekoliko navrata internetom su kružile snimke njegovih hrvačkih sparinga. Tako je prije nekoliko godina objavljena snimka na kojoj Crawford navodno hrva s članom kazahstanske hrvačke reprezentacije, a tijekom tog sparinga Crawford je pokazao širok spektar hrvačkih vještina.

Sve ovo pobudilo je interes MMA fanova koji se pitaju postoji li mogućnost da Crawford kroči u kavez i odradi MMA borbu. Još tijekom 2020. godine Crawford je u jednom od intervjua prokomentirao mogućnost meča s Conorom McGregorom i rekao je kako bi pristao na MMA borbu ako bi se radilo o dobrom honoraru.

‘‘Da ostanem iskren, Conor nije baš dobar hrvač. On vas može uništiti ‘kickovima‘, a ‘kickovi‘ u glavu i udarci laktovima veća su opasnost od hrvanja u meču protiv njega.‘‘, rekao je tada ‘‘Bud‘‘, ali ususret nedavno održanom meču protiv Errola Spencea, Crawford je ipak odbacio mogućnost MMA nastupa.

‘‘Nekoć sam malo hrvao. Ali UFC i MMA nešto su što nikada nisam planirao, niti sam trenirao za nešto takvo.‘‘, rekao je Crawford i time ugasio svaku mogućnost MMA nastupa.

Šteta, vjerujemo da bi njegov MMA nastup privukao veliku pozornost, a očito posjeduje zanimljiv set vještina.

Linker
06. svibanj 2024 17:59