UFC

(VIDEO) ‘Da se barem sada možemo boriti‘: Pogledajte posljednje sučeljavanje Chandlera i McGregora

Conor McGregor (lijevo), Dana White (sredina) i Michael Chandler (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc Fight Pass)
Dvojica glavnih trenera u ovosezonskom ‘‘TUF-u‘‘ odradili su sučeljavanje bez pretjeranih tenzija

Ranije danas pisali smo vam o posljednjoj epizodi ovosezonskog ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Sezona u kojoj su glavne trenerske uloge obavljali Conor McGregor i Michael Chandler privedena je kraju, a puno uspješnijim trenerom pokazao se Michael Chandler.

Samo jedan predstavnik Conorov tima uspio se plasirati u polufinale, dok je preostalih sedam polufinalista (dvije težinske kategorije) došlo iz Chandlerovog tima. Rico DiScullo bio je posljednji Conorov predstavnik, a on je u sinoćnjoj epizodi ‘‘TUF-a‘‘ izgubio ‘‘submissionom‘‘ u meču protiv Codyja Gibsona. Gibson je tom pobjedom izborio finale, ali neće ipak svi finalisti predstavljati ‘‘Team Chandler‘‘.

Brad Katona prvotno je bio dijelom Chandlerovog tima, ali nakon što mu je pružena prilika da promijeni tim, Katona je priliku iskoristio. Tako će Conor ipak imati jednog svog predstavnika u finalu, dok su oba finalista u lakoj kategoriji (Austin Hubbard i Kurt Holobaugh) ostali pod Chandlerovim timom. Finala ćemo gledati ovaj vikend na UFC 292 eventu, dok još uvijek čekamo službeni datum meča između Conora McGregora i Michaela Chandlera. S obzirom u kakvom je mentalnom stanju Conor McGregor, to jest, koliko je neposvećen sportu, nećemo ostati previše iznenađeni ako se Irac uopće niti ne vrati u kavez.

Nije McGregor naročito dobro izgledao niti u velikom dijelu ovosezonskih epizoda ‘‘TUF-a‘‘. Vidljivo je da psihički i fizički nije na nekadašnjoj razini, a povremeno je imao i ispade bijesa. To se posebno očitovalo u šestoj epizodi kada je McGregor ljutito reagirao na poraz Leeja Hammonda, a tijekom sučeljavanja s Chandlerom, Conor je zgrabio Michaela za vrat i potom ga je snažno odgurnuo.

Tenzije ipak nisu pretjerano rasle u nastavku sezone, a sučeljavanje smo gledali i u sinoćnjoj, odnosno posljednoj epizodi ovosezonskog ‘‘TUF-a‘‘. Iako je McGregor u jednom trenutku doslovno ‘‘zarežao‘‘ na Chandlera, ipak je sve prošlo u prijateljskom tonu, a dvojica boraca sučeljavanje su okončali s osmijesima na licu te su jedan drugome pružili ruku.

‘‘Volio bih da se sada možemo boriti.‘‘, rekao je Conor te je dodao kako se raduje meču, dok je Chandler pojasnio da želi ‘‘najvećeg, najopasnijeg i najboljeg mogućeg Conora McGregora.‘‘.

Nadamo se da će UFC uspjeti ugovoriti ovaj meč, jer unatoč svemu, Conor McGregor i dalje je najveća MMA zvijezda, pa je stoga i Chandler u pravu kada kaže da će to biti ‘‘jedan od najvećih mečeva u posljednje vrijeme.‘‘

Linker
02. svibanj 2024 15:50