Ostalo

(VIDEO) ‘On se sada bavi ‘side questovima‘‘: Gordon Ryan napisao je na papirić kako će poraziti protivnika, a zatim je to i učinio

Gordon Ryan

 Screenshot (instagram, Flo Grappling)
Najbolji grappler na svijetu vratio se nastupima nakon zdravstvenih problema

Velikih zdravstvenih problema imao je Gordon Ryan ranije ove godine i dosta dug period proveo je na bolničkom liječenju. Najbolji ‘‘grappler‘‘ na svijetu zapravo se godinama muči sa i sa stomakom, a povremeno se čak i povlačio iz sporta zbog tih problema.

Ove godine imao je nešto drukčije probleme, a zapravo je došlo do komplikacija nakon upale grla. Ryan je bio podvrgnut brojnim antibioticima, ali upala se protivila standardnim metodama liječenja.

Kad sam se vratio s putovanja u Abu Dhabi, dobio sam tešku upalu grla koja je završila u bolnici jer mi se grlo zatvorilo od oticanja. Liječnici također nisu mogli smisliti kako to izliječiti budući da se nikome nikada nije dogodilo da penicilin ne djeluje protiv upale grla. Primao sam amoksicilin 7 dana i unutar jednog dana (nakon što je prestao primati lijek) moje se grlo vratilo na početak. Zatim sam 10 dana uzimao penicilin i nakon 2 dana bez penicilina, ponovno sam završio u bolnici sa začepljenim otečenim grlom. U bolnici su mi dali injekciju penicilina i još 10 dana penicilina, ali nije pomoglo. Zatim sam prešao na 14 dana klindamicina, što je djelovalo. Dakle, sve u svemu, bio sam više od 40 dana na antibioticima, plus injekcija penicilina. Za to vrijeme sam bio zarazan, a svi su prolazili kroz trening kampove za velike mečeve, pa nisam mogao niti na trening zbog straha da ću i njih zaraziti.‘‘, između ostalog napisao je tada Ryan u nešto duljoj objavi.

Sve do 10. mjeseca, točnije do jučer, čekali smo prvi ovogodišnji nastup Gordona Ryan. Napokon je Gordon zaliječio sve svoje probleme i nastupio je na WNO 20 (‘Who‘s Number One‘) eventu i zapravo je branio WNO titulu prvaka. Opasni Patrick Gaudio bio je njegov protivnik, a Gordon Ryan lakoćom je porazio Brazilca.

Nešto manje od pet minuta potrajao je meč zakazan na 30 minuta, a Ryan je slavio polugom na ruci. Brzo je Gordon došao do gornje pozicije u parteru i postepeno je gradio poziciju, sve do situacije u kojoj je prisilio Gaudia na predaju.

Neposredno nakon meča, Gordon Ryan otkrio je što se nalazi u njegovoj ‘‘misterioznoj kutiji‘‘ koju je nosio sa sobom uoči meča. Osim zagonetne lutke, unutra se našla boca ‘‘Proper Twelve‘‘ viskija, ali i zanimljiva ceduljica. Ryan je na ceduljicu ispisao tehniku kojom će Gaudia prisiliti na predaju, a upravo tom tehnikom došao je do pobjede.

Gordon Ryan počeo se doslovno igrati sa svojim protivnicima, a jedan od komentara na Flo Grapplingovim stranicama najbolje je opisao što Gordon trenutno radi.

‘‘Gordon Ryan sada obavlja ‘side questove‘‘‘, jedan je od komentara.

‘‘Side quests‘‘ naziv je poznat ‘‘gejmerima‘‘, a radi se o izazovima koji ne utječu direktno na glavnu radnje u videoigrama, nego su ubačeni kako bi pružili dodatni sadržaj i zabavu. Gordon Ryan igru zvanu ‘‘grappling‘‘ odavno je ‘‘prešao‘‘, a sada se bavi tim ‘‘side questovima‘‘.

Linker
02. svibanj 2024 12:29