Ostalo

(VIDEO) Bojković ponovo sparirao s ‘TikTokerom‘: ‘Dečko ima dijagnozu, ali hrabar je i nije odustao‘

Marko Bojković i TikToker

 Screenshot (instagram, Marko Bojković)
Jedan od najpopularnijih FNC-ovih boraca odazvao se na prozivku od strane ‘‘TikTokera‘‘

Sparinzi profesionalnih boraca s raznoraznim ‘‘TikTokerima‘‘, ‘‘YouTuberima‘‘, ‘‘bodybuilderima‘‘ i ostalim takoreći ‘‘civilima‘‘, sve su češća pojava u MMA zajednici, ali radi se o trendu koji najviše pažnje dobiva na tržištu SAD-a.

Srpski borac Marko Bojković jedan je od začetnika tog trenda u našoj regiji. Supertalentirani FNC-ov borac u više navrata je prihvaćao izazove raznoraznih ‘‘TikTokera‘‘ i pozivao ih je na sparing. Neki se možda sjećaju prošlogodišnjeg viralnog videa u kojem je Bojković ugušio ‘‘TikTokera‘‘, a Denis Jurakić ‘‘armbarom‘‘ je morao odvojiti Bojkovića od tog ‘‘TikTokera‘‘.

Nije to spriječilo neke druge ‘‘TikTokere‘‘ da nastave prozivati Bojkovića, a posljednji koji se odvažio bio je Marko Radmanović. Ne baš poznati Marko okarakterizan je od strane Bojkovića kao ‘‘TikToker‘‘.

‘‘Tiktoker me prozivao, a naravno da sam ponovo pristao na sparing. Moram priznati da je Marko (Radmanović) hrabar dečko i da drži do sebe. Sa strane to što dečko ima dijagnozu i konstantno me prati te želi sparing sa mnom. To se nije pokazalo dobrim za njegovo tijelo, ali on nije odustao za razliku od ostalih.‘‘, pojasnio je Marko u opisu svog videa na Instagramu.

Pogledate li video, više je nego jasno uočiti razliku u borilačkoj kvaliteti. Bojković se poigravao sa ‘‘izazivačem‘‘ tijekom boksčkog sparinga i višestruko puta udarcima ga je slao na tlo. Radmanović se niti u jednom trenutku nije pokazao kao prijetnja i bio je to lak posao za Bojkovića.

Inače, Bojkovića 4. studenog (11. mjesec) čeka nastup na FNC-ovom eventu u Beogradu, a još uvijek čekamo ime njegovog sljedećeg protivnika.

Linker
27. travanj 2024 12:38