Ostalo

(VIDEO) Ovo će biti pravi rat! Pogledajte Oktagonovu najavu meča između Čepe i Kincla

Kincl vs. Čepo - trailer

 Screenshot (youtube, Oktagon)
Ponajveća europska MMA organizacija priprema pravi spektakl krajem godine

Krajem ove kalendarske godine, točnije 29. prosinca (12. mjesec), Oktagon MMA organizacija ponudit će nam jedan uistinu fantastičan event. Oktagon 51 priredba održati će se u Pragu, a glavna borba večeri nudi borbu za pojas u srednjoj kategoriji.

Odlični češki borac Patrik Kincl (27-10-0) branit će pojas koji je osvojio u devetom mjesecu prošle godine. Kincl je tada nokautirao Alexa Lohorea u prvoj rundi i zaslužio je pojas oko struka.

Prvu obranu titule upisao je u petom mjesecu ove godine, porazivši legendarnog češkog borca, Karlosa Vemolu. Kincl se tom pobjedom osvetio Vemoli za poraz iz 2018. godine, a ujedno je nastavio i svoj pobjednički niz.

Patrik je trenutno u seriji od tri uzastopne pobjede, a u posljednjih devet nastupa, Kincl je upisao osam pobjeda i jedan poraz. Samo je Roberto Soldić uspio poraziti Kincla u tom periodu, a meč je održan unutar KSW organizacije. Kincl je nakon tog poraza prešao u Oktagon, a trenutno je stopostotan u kavezu češko-slovačke MMA organizacije.

Kinclov sljedeći meč pratit ćemo s posebnim zanimanjem, jer protivnik će mu biti Vlasto Čepo. Radi se o dobro poznatom imenu u našoj regiji, jer Čepo je borac koji uz Slovačku predstavlja i Srbiju.

Čepo uživa veliku popularnost među Oktagonovim fanovima, a naklonost navijača zaslužio je svojim stilom borbe. Vlasto je poznat kao beskompromisan borac koji uvijek pruža atraktivne i uzbudljive mečeve. Četiri pobjede i jedan poraz Čepo je upisao u borbama koje je odradio u Oktagon MMA organizaciji, a trenutno je u seriji od četiri uzastopne pobjede (dvije unutar Oktagona). Posljednji put gledali smo ga krajem četvrtog mjeseca ove godine, a Čepo je tada u krvavom ratu porazio Iona Taburceanua, nokautom u drugoj rundi.

Na istom eventu borit će se i Bojan Veličković. Sjajni srpski borac nastupit će u finalu Tipsport Gamechanger turnira, a porazi li Andreasa Michailidisa, u džep će pospremiti 300 tisuća eura. Velika je to prilika za Veličkovića i prilika da okruni sjajne nastupe koje je pružao nastupajući na tom turniru.

Karlos Vemola borit će se protiv Samuela Krištofiča, a Martina Zawadu čeka Daniel Škvor. Bit će tu još zanimljivih mečeva koje će Oktagon u narednom periodu objaviti, a sinoć su objavili jako zanimljiv ‘‘trailer‘‘ ususret tom eventu.

Čepo i Kincl u središtu su pažnje, a vama preporučamo da pogledate zanimljivu najavu koja se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
02. svibanj 2024 15:50