Ostalo

(VIDEO) Ovo je najbrutalniji nokaut kojeg ste vidjeli u zadnje vrijeme: Australski MMA borac pao kao ‘pokošen‘

Mario Loga vs Daryl Paille trenutak nokauta

 Beatdown Promotions/screenshot
Monstruozna snimka nam dolazi iz australske savezne države Queensland

Ovaj vikend je ispunjen raznim borilačkim spektaklima od UFC u St. Louisu, Lomachenka i Kambososa pa do večerašnjeg KSW-a 94. Sigurni smo u to da nijedan fan borilačkih sportova s ovog govornog područja nije rano jutros pratio relativno nepoznatu australsku MMA organizaciju Beatdown Promotions. Upravo iz te organizacije nam dolazi snimka brutalnog nokauta s njihovog sedmog eventa po redu, a ova borba se nalazila na "undercard" dijelu.

U ovoj borbi rukavice su ukrstili neporaženi udarač Mario Loga i dojučerašnji amater Daryl Paille. Ovaj dvojac je prema lokalnim australskim medijima trebao imati okršaj još u rujnu prošle godine, no njihovi putevi susreli su se tek jutros. Mario Loga je u drugoj rundi uputio kombinaciju koja je završila desnim "overhandom" koji je doslovno uspavao Paillea, a on se od monstruozne siline udarca "smrznuo" u pravom smislu te riječi.

Medicinska ekipa uz ring je morala hitno intervenirati, a ova "anonimna" organizacija uspjela je doći do naslovnica svih svjetskih portala. Priredba je održana u Townsville Entertainment & Convention Centre u istoimenom gradu savezne države Queensland, a priredba je navodno emitirana besplatno na YouTubeu.

Linker
20. srpanj 2024 22:28