Ostalo

(VIDEO) PFL turnir: pogledajte najbrži nokaut u povijesti turnira i ostale rezultate!

Bruno Cappeloza

 Screenshot(youtube, Pfl)
Borci su ozbiljno shvatili način bodovanja

Prvo kolo PFL turnira teške kategorije pamtit će se još dugo iz razloga jer su borci shvatili koliko je važno pobjedu odnijeti prekidom, pa tako imamo 3 prekida u prvoj rundi, jedan u drugoj i tek jednu sudačku odluku.

Renan Ferreira upisao je najbrži nokaut u povijesti PFL-a kada je nakon samo 25 sekundi borbe u prvoj rundi nokautirao Jamellea Jonesa. Jones je krenuo u rušenje i naletio bradom na kratak udarac nogom Ferreire nakon čega je pao na pod gdje ga je Ferreira završio s dodatnih 10 udaraca desnicom. Jones je nepomično ostao ležati još neko vrijeme, a Ferreira je upisao prvih 6 bodova u početnom kolu turnira teške kategorije. Video sjajnog nokauta pogledajte OVDJE.

Denis Goltsov turnir je također otvorio očekivano. "Ground and Pound" udarcima nakon 3 minute i 20 sekundi borbe u prvoj rundi nokautirao je protivnika i time osvojio 6 bodova te pokazao kako je i ove godine jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira. Goltsova je u prošloj sezoni pobijedio naš Ante Delija sjajno provedenom taktikom i time zaradio važne bodove koji su ga kasnije doveli do finala turnira. Završetak borbe možete pogledati OVDJE.

Bruno Cappeloza borbu je završio tehničkim nokautom krajem prve runde i time pokazao kako niti ove godine ne pristaje na ništa manje od ponovnog osvajanja nagrade vrijedne milijun dolara. Video sjajnog finiša možete pogledati OVDJE.

Ante Delija također je potvrdio status favorita protiv jakog Brazilca gdje je nakon svoju priliku dočekao u drugoj rundi. Ante je prvo blokirao kick u tijelo te nakon toga sjajnom kontrom bacio protivnika u "knockdown" i nakon samo 6 sekundi završio posao. Ante je ovime osvojio 5 bodova, a snimku nokauta pogledajte OVDJE.

Jedini teškaš koji pobjedu nije upisao nokautom je Brazilac Klidson Abreu koji je sudačkom odlukom nakon 3 runde pobijedio Adama Keresha. Dva suca dala su mu sve tri runde, dok je treći sudac jednu rundu ipak dao Adamu Kereshu.

Stanje na ljestvici teškaša možete pogledati u nastavku.

Linker
26. travanj 2024 20:42