Ostalo

(VIDEO) Phil De Fries je nezaustavljiv u KSW-u! Sinoć ‘uspavao‘ Bajora i po deveti put obranio titulu u teškoj kategoriji

Phil De Fries

 Ksw
Dvanaest pobjeda zaredom i devet obrana titule je nešto čime se De Fries može pohvaliti

Sinoć je KSW-ov prvak u teškoj kategoriji, Phil De Fries, ponovno obranio svoju titulu. Sinoć se pred njim našao talentirani Szymon Bajor, no Phil nije bio impresioniran ničim što je Bajor ponudio te je došao do nove obrane titule. Bila je ovo deveta po redu, a De Fries je pokazao kako mu KSW još uvijek nije uspio pronaći konkurenciju.

S dobrim planom je Bajor došao sinoć, odnosno da pritisne i što više izmori prvaka. U prvoj je rundi čak i pogodio nekoliko dobrih udaraca koje je De Fries itekako osjetio, no glavno je pitanje bilo hoće li takav tempo izdržati svih pet rundi.

Međutim, potrebe za pet rundi nije bilo jer je De Fries već u drugoj završio posao. Bajora je prije samog finiša svojim stilom poprilično izmorio, a uz ogradu ga je tjerao da nosi i njegovu težinu na leđima. Odličan ‘‘double leg‘‘ je De Fries uspio izvući, nakon čega je nakon nekoliko dobrih udaraca u parteru uhvatio ‘‘RNC‘‘. Odmah se vidjelo da Bajor neće dugo izdržati, no Poljak je odbio tapkati te je na kraju ostao ‘‘uspavan‘‘.

Bio je ovo još jedan rutinski nastup prvaka teške kategorije koji u KSW-u jednostavno nema konkurenciju. Devet obrana titule i 12 uzastopnih pobjeda je nešto čime se Phil može pohvaliti, a za poraz ne zna od 2017. godine.

Ova KSW-ova priredba nam je posebno zanimljiva bila zbog nastupa dvojice srpskih boraca, Darka Stošića i Nemanje Nikolića. Nemanja je nažalost izgubio, dok je Darko došao do nove pobjede nokautom. Rezultate cijele priredbe pogledajte ispod:

KSW 84 - Rezultati

Phil De Fries def. Szymon Bajor by tehnical submission - R2 - za titulu u teškoj kategoriji

Sebastian Przybysz def. Islam Djabrailov by tehnical submission - R3

Damian Janikowski def. Cazarius Kesik via jednoglasnom odlukom sudaca

Darko Stosic def. Stefan Vojcak by knockout - R3

Bartosz Lesko def. Nemanja Nikolić via submission (rear-naked choke) - R1

Henry Fadipe def. Krystian Kaszubowski by podijeljenomodlukom sudaca (29-28, 29-28, 28-29).

Damian Stasiak def. Pascal Hintzen by submission (triangle choke) - R1

Gustavo Oliveira def. Bruno Augusto dos Santos by TKO (medical stoppage) - R3

Damian Mieczkowski def. Borys Dzikowski by jednoglasnom odlukom sudaca (30-26, 30-26, 30-26).

Patryk Chrobak – Miłosz Melchert – NC (sudar glavama)

Linker
27. travanj 2024 16:39