Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Ferreira nokautirao Goltsova, a zatim prozvao Ngannoua: ‘Čekam te, tu sam!‘

Renan Ferreira

 AARON LITZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Aaron Litz/zuma Press/profimedia
Snimku nokauta pogledajte na linku u članku

Teška kategorija PFL-a već nam je godinama zanimljiva jer se upravo tamo nalazi najbolji hrvatski borac kraljevske divizije, Ante Delija. Nažalost, ove sezone nije uspio obraniti prošlogodišnji naslov jer nije nastupio u prvom kolu i samim tim nije uspio skupiti dovoljno bodova za završni dio turnira.

Naravno, kad mačke nema, miševi kolo vode - ove sezone u finalu su se našli Renan Ferreira i Denis Goltsov. Oba borca dijelila su kavez s našom "Hodajućom nevoljom", a u oba navrata Dubrovčanin je izašao kao pobjednik. Goltsova je pobijedio odlukom sudaca u polufinalu 2021. godine, dok je na istoj razini natjecanja nastradao Brazilac godinu kasnije nokautom.

Što se tiče ovogodišnjeg finala, Goltsov je bio taj koji je dominirao u prvoj rundi, ali odmah na početku iduće "Problema" ga je zahvatio dobrom kombinacijom i na kraju upisao pobjedu tehničkim nokautom, a to možete pogledati OVDJE.

Nakon borbe, brazilski teškaš prozvao je Francisa Ngannoua:

"Francis, tu sam. Čekam te!"

Naravno, plan je da se Ngannou bori protiv Deontaya Wildera, ali jasno je da lako može doći do ove borbe. A hoće li doći, treba vidjeti u naredno vrijeme.

Linker
17. svibanj 2024 08:34