Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Marko Martinjak srušio Hatcha i postao prvak BYB-ove kruzer kategorije!

Martinjak vs. Hatch

 Screenshot (youtube, Byb)
Treća borba protiv Hatcha je sada dosta izgledna, a dok čekamo službenu potvrdu, uživajte u cijeloj snimci Markovog nedavnog nastupa

Ranije je ove godine Marko Martinjak bio nadomak osvajanja titule u kruzer kategoriji BYB organizacije, ali Jerome Hatch ga je uhvatio jednim udarcem i u potpunosti promijenio tijek meča. Iako je gotovo cijelu borbu bio bolji, Marko tada nije uspio osvojiti pojas u kruzer kategoriji.

No, krajem prošloga mjeseca Martinjak je dobio i revanš protiv nezgodnog Hatcha, a u tom meču se pokazalo ono što smo i vidjelu u prvom susretu – da je jednostavno bolji borac. Već je u prvoj rundi bilo vidljivo koliko je Marko bolji borac te je i otvorio posjekotinu na Hatchovom licu, iako je Marko također primio jednu nezgodnu desnicu.

U drugoj je rundi Marko nastavio pogađati Hatcha u desno oko te se vidjelo da će zbog toga imati velikih problema, a tako je i bilo. Marko je uputio odličnu seriju nakon koje je Hatch pokrio lice, a sudac je vidio dovoljno i prekinuo je borbu.

Osvetio je Martinjak tako poraz koji je doživio ranije ove godine, ali na najbolji mogući način. Prekidom je pobijedio Hatcha i postao prvakom u kruzer kategoriji, a jučer su iz organizacije objavili i cijeli meč na svom YouTube kanalu.

Treća borba protiv Hatcha je sada dosta izgledna, a dok čekamo službenu potvrdu, uživajte u cijeloj snimci Markovog nedavnog nastupa:

Linker
30. travanj 2024 07:09